SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Designkeukens op maat van Citee Keuken & Interieur

De keuken is een essentieel onderdeel van je huis dat je niet zo snel vervangt. Wanneer je een nieuwe keuken plaatst dan zul je daar lang gebruik van maken. Des te belangrijker is het dus dat de keuken voldoet aan al jouw wensen. De professionals van Citee Keuken & Interieur kunnen jouw droomkeuken op maat laten maken.

Het lijkt misschien heel leuk om in een online programma zelf een keuken in elkaar te zetten, omdat je zelf een beeld hebt in je hoofd wat je graag wil uitwerken. Zelf denk je misschien niet zo snel aan een aantal praktische zaken waar de experts oog voor hebben. Wanneer je zelf een ontwerpfoutje maakt heb je daar jaren lang last van. Sommige zaken kun je dus beter aan de professionals van Citee Keuken & Interieur overlaten.

High-end

De lekkerste gerechten koken in een betaalbare keuken, dat is wat we willen. Het allerliefste in een betaalbare keuken, maar toch met de beste producten. Het lijkt misschien een utopie, maar Citee Keuken & Interieur fixt het voor je. Zij gaan samen met je zitten en verwerken jouw voorkeuren. Dus niet via tussenpersonen en niet met onbetrouwbare producten. Alle producten komen namelijk uit de eigen meubelmakerij, steenhouwerij en spuitinrichting. Je kunt zelfs de keukens combineren met topmerken als Bosch, Siemens, Gaggenau, Smeg, Pitt Cooking, Reginox en Quooker.

Eerst zien dan geloven

We blijven mensen en het liefst maken we zulke grote beslissingen door ze eerst even echt te zien. Op de website van Citee Keuken & Interieur kun je een virtueel bezoekje brengen aan de showroom, maar in real life tussen de keukens lopen is toch leuker. Bij de showroom in Westpoort in Amsterdam een beetje rondneuzen is een echte aanrader. De professionals die daar rondlopen helpen je ook graag met het ontwerpen van je eigen droomkeuken. 

Even oriënteren? Kijk dan op de website www.citeekeukens.nl.

Wij hebben “De 11” parels zonder interland onder elkaar gezet. Ben je benieuwd welke spelers dat zijn? Bekijk het hier.