SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

DENHAM The Jeanmaker en Pro Hunter lanceren eigen horloge

DENHAM The Jeanmaker heeft een bijzonder item toegevoegd aan de toch al flinke en toffe collectie. En niet zomaar een item, maar een horloge. In samenwerking met Pro Hunter heeft het in Amsterdam gevestigde modemerk een ​​exclusieve Rolex GMT Master II onder handen genomen en gelanceerd.

 

Naast jeans, jassen, truien, shirts, overhemden en allerlei accessoires – zoals mutsen, sjaals, boxershorts én sokken – schuwt DENHAM The Jeanmaker ook niet om af en toe een toffe collab op te zetten. Bijvoorbeeld vette samenwerkingen met Nike, met vier exclusieve DENHAM x NIKE-sneakers als resultaat. En er waren ook al collabs met interieurmerk NORR11, Montblanc, Barbour, Daily Paper, streetart kunstenaar Laser 3.14, Be@rbrick en nog vele andere.

Rolex-fan

En als je het over de crème de la crème in de horlogeriewereld hebt, dan is Rolex hét summum. Oprichter Jason Denham is een horloge- én Rolex-fan, dus voor hem was het een droom om een ‘eigen’ Rolex te creëren. Hiervoor werden de specialisten van het Londense bedrijf Pro Hunter ingeschakeld. Dit bedrijf is expert in het modificeren van Rolex horloges. Elk horloge van Pro Hunter begint zijn leven als een gloednieuwe Rolex inclusief doos en papieren. Maar daarna gaan ze er bij Pro Hunter mee aan de slag om er een eigen twist aan te geven. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van DLC-coatings en andere custom aanpassingen.

 

Pronkstuk

Voor het DENHAM x PRO HUNTER-horloge is een Rolex GMT Master II onder handen genomen. En deze is precies zo gemaakt zoals Jason Denham hem voor ogen had. Deze limited edition, er zijn er maar 21 gemaakt, is Jason’s droomproject. Het duurde twee jaar voordat het horloge klaar was. En dus past het pronkstuk past volledig in de filosofie van DENHAM The Jeanmaker: ‘The Truth is in the Details’. Het zijn de details die het merk onderscheiden van de rest. Net zoals dat deze GMT Master II zeer bijzondere kenmerken heeft. Kenmerken die nooit eerder te zien waren op een Rolex.

 

Op maat gemaakt

Alle 21 DENHAM x PRO HUNTER-Rolexen zijn genummerd op de achterzijde. En heel erg tof zijn de verwijzingen naar DENHAM. Zo hebben de wijzers een indigo-kleur gekregen. Natuurlijk een directe verwijzing naar de DENHAM-jeans. En de uren- en minutenwijzer, afgewerkt met witgoud, vormen samen de welbekende DENHAM-schaar. Het logo van het merk. De 40 mm kast van de Rolex kreeg een zeer mooie Stealth Black DLC-coating. En de originele wijzerplaat heeft een zwarte laklaag gekregen. Dit unieke horloge wordt geleverd in een doos van zwart carbon die gevoerd is met DENHAM indigo leer. Het DENHAM x PRO HUNTER-horloge is een waar kunststukje en een geweldige uitbreiding op de toch al extensieve DENHAM-collectie. Check hieronder de vette video die DENHAM The Jeanmaker heeft gemaakt:

 

Voor meer informatie over dit zeer gelimiteerde horloge, klik je hier.

Koop Life After Football ISSUE #70 nu hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.