SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Het Liverpool FC onder de thuisbioscopen

De Premier League, een van de meest machtigste competities van Europa en zelfs de gehele wereld. Wereldwijd trekt deze sportcompetitie samen met de NBA de meeste aandacht. Universeel kippenvelmoment is wanneer het You’ll Never Walk Alone door het Anfield Stadium galmt. Deze unieke stadionervaring kun je nu ook zelf in huis halen voor de ideale thuisbioscoopervaring. Voel de saamhorigheid, de emoties van de fans en de spanning rondom een kans door je lichaam gieren met behulp van de Sonos Sub Mini en Sonos Beam.

De kracht van de thuisbioscoop

De perfecte formatie

De Sonos Sub Mini is de aanvoerder van je thuisbioscoop. Zoals Jordan Henderson Liverpool FC leidt, leidt de Sub Mini de gehele formatie van je geluidservaring. Deze krachtige subwoofer geeft je muziek en films een diepere bas, waardoor je de goal van een speler kunt voelen en de emoties van de fans kunt horen. Net als Van Dijk is de Sub Mini ontzettend krachtig.

De Sonos Beam is de aanvaller van je thuisbioscoop. Net als Mo Salah is de Beam een ware kwaliteitsimpuls aan je formatie. Deze compacte soundbar geeft heldere en krachtige geluiden, waardoor je films en muziek nog meer tot leven komen. De Beam is ook uitgerust met Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor je de soundbar kunt bedienen met je stem. Net als Salah, is de Beam een echte topscorer.

Transferwindow buitenkansje

In samenwerking met elkaar levert de Sonos Sub Mini en Sonos Beam een ongekend krachtig en rijk geluid. Net als Liverpool FC als team, is deze combinatie meer dan de som der delen. Je zult het gevoel hebben dat je in het stadion zit, waardoor je nog meer van de wedstrijd zult genieten.

Creëer nu je eigen thuisbioscoop en schaf jouw Beam of Sub Mini aan via sonos.com. Koppel alle systemen aan elkaar en bestuur ze nu heel handig via een app op je telefoon.

Als je dan toch lekker geniet van je thuisbioscoop, bekijk dan gelijk de docu Money, Explained. Bekijk hoe heel eenvoudig uitleg wordt gegeven over de wondere wereld van geld!