SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De tuindeuren mogen weer wagenwijd open!

De lente is begonnen en dat betekent natuurlijk dat het aantal zonuren weer toe gaat nemen. Dit is het moment om je tuin summerready te maken en daar kan Borek je een flinke hand mee helpen. Haal het terras naar je thuis en geniet optimaal van een overheerlijke frisse cocktail in je nieuwe tuin.

Het was een vervelende tijd voor de winkeliers. De zaak moest gesloten worden en het klantencontact viel helemaal in duigen. Borek heeft optimaal gebruik gemaakt van deze periode door een gloednieuwe locatie in Montfoort te openen. In deze 2500 m² grote Borek Outlet kun je flink shoppen. Een nieuwe collectie staat te popelen om in de verkoop te gaan, daarom strooit het Nederlandse familiebedrijf nog heel even met flinke kortingen. 

Voor ieder wat wils

Van parasols tot barkrukken en van love seats tot en met barbecues. Borek biedt tuinmeubelen, parasols en andere accessoires voor mooie prijzen in verschillende segmenten. Met de toevoegingen van Max&Luuk en Yoi kan iedereen slagen in de outlet. Ook Borek Outlet moet zich houden aan de opgelegde maatregelen door het RIVM en vraagt haar klanten online een afspraak in te plannen via www.borekoutlet.nl of door te bellen naar +31 (0)6 23 013 945. Na het inplannen van de afspraak ben je van harte welkom op Willeskop 68A, 3417 ME in Montfoort. De Borek Outlet is geopend op maandag tot en met zaterdag van 9.00 – 18.00 uur.

Bogaers Rekreatie

Borek is een authentiek familiebedrijf waar Frank Bogaers momenteel aan het roer staat. Hij heeft het succesvolle outdoor furniture bedrijf overgenomen van zijn vader en blijft het merk ontwikkelen. Voor ISSUE #68 spraken we met Frank over Borek, maar ook over het buitenleven en zijn passie voor voetbal. Vanaf 30 maart ligt het magazine in de winkel en kun je het hele interview met Frank lezen. 

Wil je als eerste op de hoogte te zijn van speciale acties en activiteiten? Volg dan Borek Outlet of Facebook en Instagram.

Benieuwd naar het gloednieuwe magazine? Houd dan de Life After Football-webshop in de gaten. Binnenkort vind je hier ons gloednieuwe magazine met als coverster Ryan Gravenberch.