SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De Spotify Playlist aangevuld door nieuw en oud

Sound of LAF is waar wij jou op de hoogte houden van de beste nummers en podcasts. De nieuwste en lekkerste nummers zijn te vinden op de Spotify Playlist van Life After Football. Het is de ideale speellijst voor onderweg en wanneer je chillt met je vrienden. Elke week wordt de lijst uitgebreid met nummers die door jullie gekozen zijn. Naast de nummers zijn er natuurlijk ook andere sounds waar je naar kunt luisteren. Met deze rubriek houden we je daarom ook op de hoogte van de nieuwste en meest interessante podcasts.

Sounds of LAF

Deze week lichten we weer twee nieuwe nummers van onze playlist toe. Allereerst de openingstrack van Virgil’s Mixtape: Side By Side die afgelopen maand was uitgebracht. Lee Aron en Tizno zijn de talentvolle artiesten die samen aan het nummer ‘Good Morning’ hebben gewerkt. Naast het gloednieuwe nummer van Virgil’s mixtape zijn er een aantal gouden oudjes toegevoegd. ‘P.I.M.P’ van 50 Cent is er eentje van.

Good Morning – Lee Aron, Tizno

Good Morning is de openingstrack van Virgil’s Mixtape: Side By Side. Deze mixtape is het resultaat van de colloboratie van Virgil van Dijk en Winne met JBL. Op de mixtape zijn verschillende opkomende talenten te vinden en door de begeleiding van Winne heeft het project echt voor goede nummers gezorgd. Om meer te weten te komen over de samenwerking en de mixtape, lees dan ons stuk ‘Virgil’s mixtape ‘Side by Side’ is uit!’.

P.I.M.P – 50 Cent

P.I.M.P. is het derde nummer van het debuutalbum Get Rich or Die Tryin’ van 50 Cent, die hij in 2003 uitbracht. Het album beviel bij zijn release al goed, maar is na twee decennia nog steeds heel lekker op je boxen. Dit nummer is één van de ‘evergreens’ die deze week is toegevoegd aan de playlist van Life After Football.

Bekijk en beluister onze Spotify playlist en alle nieuwe toevoegingen ervan!

Lees jij graag over voetbal, fashion en lifestyle? Bemachtig dan nu ons nieuwste magazine met coverster Henk Fraser via de webshop van Life After Football.

Daarnaast altijd op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.