SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De playlist van: Cody Gakpo

Cody Gakpo maakte dit seizoen zijn definitieve doorbraak door in de hoofdmacht van PSV. De rising star luistert graag muziek en hij heeft smaak. Wij kregen de kans om een kijkje te nemen in de meest beluisterde nummers uit de playlist van Cody en hebben ze voor jou onder elkaar gezet.

Amerikaanse rap

Uit de playlist kunnen we wel opmaken dat Cody fan is van Amerikaanse rap. Rappers als Juice WRLD, Kodak Black, Takeoff en YFN Lucci zijn op z’n minst kleurrijk te noemen. Zoals veel Amerikaanse rappers hebben zij een turbulent leven met een heftige levensverhaal. Deze levensverhalen vertalen zij naar goede lyrics en brengen dit over op hun achterban. Juice WRLD moest eind 2019 zelfs het leven laten, nadat hij een overdosis drugs had genomen. Hij werd onwel en overleed later in het ziekenhuis.

NAV

De Canadese rapper NAV, ofwel ΠΔV, is goed vertegenwoordigd in Cody’s playlist. Naast rapper, is de in Toronto geboren artiest ook zanger, songwriter en producer. Hij werd 31 jaar geleden geboren onder de naam Navraj Singh Goraya en kortte dit af tot NAV. In 2016 ging zijn nummer ”Myself” viraal en dit betekende een definitieve doorbraak voor ΠΔV.

Fatah en Lijpe

Lijpe heeft zich ontwikkelt tot een groot artiest binnen Nederland. Zijn songs zijn al miljoenen keren gestreamd via Youtube en Spotify. Lijpe heeft zijn eigen platenlabel opgezet en Fatah was de rappers die tekende voor zijn label. Fatah is een opvallende artiest. Hij komt naar eigen zeggen niet met zijn gezicht naar voren.

Ben je benieuwd naar nog meer playlists van (oud-)voetballers? Onlangs hebben we de playlist van Sjaak Swart onthult en binnenkort gaan er nog veel meer volgen. Volg onze Facebook en Instagram en mis niets.

Heb jij nog een idool van wie jij wil weten wat voor muziek zij luisteren. Laat het ons weten en wie weet beluister jij dezelfde muziek als hen.