SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De perfecte kop koffie dankzij illy

Thuis of op kantoor: we beginnen de dag maar al te graag met een goede kop koffie. Dat wij al jaren fan zijn van de machines en bonen van illy, steken we niet onder stoelen of banken. En een weergaloze espresso maken wij dankzij het Italiaanse merk gewoon thuis.

 

Hoe we dat doen? Met de vernieuwde Y3.2 Iperespresso van illy. Hiermee zet je thuis intense, fluweelzachte, aromatische espresso’s. Alleen al voor die volle, hazelnootkleurige crèmelaag – die zich ín en niet dus niet óp de koffie vormt – wil je dit apparaat in huis halen. Normaal gesproken lukt het alleen de echte barista’s om zo’n kop koffie te zetten. De Y3.2 Iperespresso zorgt zelf voor de perfecte temperatuur en druk. Het geheim bestaat uit capsules die een optimale dosis illy melange van maar liefst negen soort arabica bevatten. Deze komen uit de beste oogsten van drie verschillende continenten en zijn geplukt door de beste plukkers. Daarbij wordt elke arabica constant geëvalueerd om de perfecte, constante illy-smaak te creëren.

 

Designstuk

De Y3.2 Iperespresso van illy is klein, maar zeer fijn én veelzijdig. Je kunt namelijk meerdere soorten koppen koffie zetten. In principe kan elke machine dat natuurlijk middels capsules. Maar met de Y3.2 Iperespresso kun je zowel espresso als filterkoffie zetten. En dat is op zich wel bijzonder. Want de meeste apparaten werken of met cups of met old school filters.  Het compacte apparaat staat ook nog eens buitengewoon stijlvol in jouw keuken. Niemand minder dan de beroemde architect/ designer Piero Lissoni – bekend van zijn eigentijdse meubeldesigns – tekende voor het ontwerp. De machine is verkrijgbaar in blauw (Amalfi), zwart, rood en wit.

De machines zijn via de website van illy en kosten €89. Hierbij krijg je ook nog eens 14 capsules cadeau.

Jouw koffie in de avond verruilen voor iets sterkers? Déze vier wijnen drinken wij deze zomer!