NEEM EEN KIJKJE IN DIT INDRUKWEKKENDE MONSTER!

Door de nieuwe upgrade van de Jaguar F-PACE wil je niet anders dan een rondje rijden in deze auto! Maar wat is er allemaal verbeterd?

Bekijk het hier
Menu

De Nissan evalueert verder en verder!

Het Japanse Nissan presenteert met de nieuwe ARIYA: een volledig elektrische crossover. De ARIYA beschikt over unieke, elektrische vierwielaandrijving. De crossover is perfect in balans tussen kracht en ongeëvenaarde controle in alle omstandigheden. Ervaar de directe koppel op vier wielen. Win terrein met tractie voor alle weersomstandigheden. Neem een afslag met nauwkeurige controle. En geniet van elke minuut terwijl u zeker bent van een soepele rit.

Een nieuw hoofdstuk in de evolutie van Nissan

Functioneel en comfortabel

Nissan toont zijn geheime wapen in de strijd om de beste elektrische auto’s: de ARIYA. Een nieuwe hoofdstuk in de evolutie van de Japanse autofabrikant. Deze volledig elektrische crossover is in staat tot waanzinnige prestaties. Daarnaast is het interieur strak en aantrekkelijk.

Ook is de Nissan ARIYA bijzonder functioneel. De auto heeft een kofferbakruimte met een volume van 468 liter en geen midden, zodat je achterin ook heerlijk comfortabel kunt zitten. De ARIYA is verkrijgbaar in drie varianten. Zo kun je instappen in het eerste model met 160 kW (218 pk), een iets krachtiger model met voorwielaandrijving (178 kW, 242 pk) of in de vierwiel aangedreven variant met maar liefst 225 kW (306 pk). Met de grote ARIYA SUV zweef je over de weg met een uitstekende wegligging.

Meer design, meer comfort en meer vermogen. Interesse gekregen in de ARIYA? Laat je verder informeren door  Nissan. 

Een nieuw hoofdstuk in de evolutie van Nissan
Nissan Ariya interieur

Benieuwd naar meer van onze verhalen? Lees onder meer het interview met onze Fashion Player 2022: Devyne Rensch in ISSUE 75! Koop jouw exemplaar nú in de Life After Football webshop en laat ons weten wat je ervan vindt!

Op de hoogte blijven van meer nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.