SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De nieuwe bolide van Donny van de Beek

De kersverse Nederlandse aankoop van Manchester United heeft een nieuw auto aangeschaft. Donny van de Beek wil niet alleen schitteren op het veld, maar ook op de weg. De Nederlandse middenvelder heeft met de Range Rover SVAutobiography een zeer luxe vierwieler uitgekozen.

Donny van de Beek heeft nog maar net zijn geliefde Amsterdam achtergelaten. Een nieuwe stap, een nieuw avontuur bij Manchester United om het ook daar te gaan maken. Zijn salaris heeft natuurlijk ook een stap omhoog gezet. Een wekelijkse 124 duizend euro als het goed is. En dat is rond de zes miljoen per jaar. Dit gaf Donny de ruimte om zichzelf een cadeautje te doen in de vorm van een nieuwe auto.

Donny van de Beek heeft een nieuwe Range Rover gekocht

Range Rover SVAutobiography

De Range Rover SVAutobiography heeft de meeste luxe, kracht en verfijning van de Land Rover auto’s op dit moment. Deze bolide is uitgerust met een 565 pk V8 supercharged-motor. De aluminium 5.0 liter benzinemotor produceert een koppel van 700 Nm. En dankzij de acht versnellingen kan er een snelheid bereikt worden ongeveer 225 km/u. De SVAutobiography is een combinatie van een geweldig design met luxe comfort. De bekleding heeft Quilted-stiknaden en de voorstoelen hebben een ‘Hot-Stone’-massagefunctie. Deze auto heeft Donny duidelijk niet voor niks uitgekozen. De auto beschikt over nog veel meer luxe. Zoals pixel LED-koplampen met dagrijverlichting. En ook instapverlichting en verwarmbare buitenspiegels behoren tot de kenmerken van het exterieur. Het interieur heeft ook een aantal kenmerkende details. Het stuurwiel is met leer bekleed met een verwarmbare stuurwielrand voor de koudere dagen. Ook is de auto uitgerust met een 4-zone Climate control, park assist, 360⁰ surround camera en rijbaanassistentie.

Het luxe interieur van de Range Rover SVAutobiography

Het zou geweldig zijn als Nederlands international Donny van de Beek gaat slagen in de Premier League. Aan zijn auto zal het in ieder geval niet liggen.

Voor meer informatie over de Range Rover SVAutobiography zie: www.landrover.nl

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!