SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé: dynamischer dan ooit

Rebels, elegant, slim en iconisch. De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is best een statement. En dat is understated.

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is opvallender en sportiever dan ooit. Het accent ligt bij deze nieuwe auto echt op dynamisch rijden. En één blik op het design van de nieuwe auto zal dat beamen. Maar: dynamisch rijden alleen is niet genoeg. Dat weten ze bij BMW ook. En dus is deze nieuwe parel ontwikkeld met één doel: de essentie van rijplezier in zijn segment opnieuw definiëren.

BMW 4 Serie Coupé Alhoewel BMW een coupé-traditie heeft van bijna 90 jaar, betekent dit niet dat men op de lauweren heeft gerust in München. Integendeel: de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is opvallender en sportiever dan ooit. De nalatenschap op het gebied van legendarische sportauto’s moet je natuurlijk wel continueren én vooral verbeteren. En dat is gelukt. Het expressieve design van de auto zet BMW een nieuwe maatstaf voor het merk zelf en de gehele coupé-categorie. Ten opzichte van zijn voorganger is de nieuwe BMW 4 Serie Coupé gegroeid. De lengte nam toe naar 4.768 mm. Ook werd het aantal lijnen beperkt. Dat betekent echter niet dat de auto hoekiger is geworden. Integendeel: door de grotere vlakken en vloeiende lijnen straalt de 4 Serie Coupé nóg meer snelheid uit.

BMW 4 Serie Coupé BMW 4 Serie Coupé

En dan willen we de grote, verticale nierengrille ook nog even benoemen. Ja: deze is erg aanwezig. Maar tegelijk geeft deze de auto een ongelooflijk lekker vooraanzicht. De rechtopstaande welbekende BMW ‘nieren’ verwijzen naar het verleden van BMW. En dan in het bijzonder naar legendarische modellen als de BMW 328 en de BMW 3.0 CSi. Een heerlijke knipoog naar het sportieve dna van BMW. De luchtinlaten hebben een mesh-structuur die eerder enkel en alleen op BMW M-modellen te zien was. En ja: een vleugje BMW M doet het altijd goed.

BMW 4 Serie Coupé

Ook de rest van het exterieur is erg expressief. De koplampen zijn lager geplaatst, de body is net wat langer en er zit een vloeiende daling in de daklijn. Oef: die daklijn. Die helt zo lekker schuin naar achteren dat de nieuwe 4 Serie Coupé zelfs in stilstand lijkt te bewegen. De korte overhangen, slanke dakstijlen en lange deuren met frameloze ramen zorgen allemaal voor ‘beweging’. En bewegen wil je én zul je. De nieuwe BMW 4 Serie Coupé heeft genoeg power om de daad bij de looks te voegen. Er zijn liefst 7 verschillende krachtbronnen te kiezen. Variërend van 184 pk tot 374 pk. Voor het eerst zijn alle modelvarianten van de BMW 4 Serie Coupé standaard uitgerust met een 8-traps Steptronic automaat.

Dan het interieur: deze is bedacht en gemaakt voor de rijder. Alle gemakken en technologie van BMW en rijhulpsystemen heb je binnen handbereik. En alsof je in het meest luxe vlaggenschip rijdt, zo voelt en oogt het. Oh ja en we hadden het over dynamisch rijden: sportstoelen en een nieuw met leer afgewerkt sportstuurwiel zijn standaard.

BMW 4 Serie Coupé BMW 4 Serie Coupé

Met de nieuwe BMW 4 Serie Coupé zet de toon. Zó veel is duidelijk.

Meer informatie: www.bmw.nl

Stemmen op jouw favoriete Fashion Player 2020: www.lifeafterfootball.eu/fashion-player.

Volg ons ook op Facebook en Instagram