SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De kracht van connectie op het zonovergoten Curaçao

Papagayo Beach Hotel en Resort trapt vol trots af met de lancering van hun revolutionaire loyaliteitsprogramma, speciaal ontworpen voor zakelijke relaties en reisagenten. Met dit programma kun je als lid punten scoren bij elke boeking die je maakt en deze punten omzetten in fantastische ervaringen bij Papagayo Beach Hotel en Resort op het zonovergoten Curaçao. Wat wil je nog meer?

Papagayo Beach Hotel en - Resort biedt je een onvergetelijke vakantie

Ontspan en geniet

Wissel je verdiende punten in voor een goede, koude fles wijn bij aankomst op je kamer. Geniet van een heerlijk ontbijt in het restaurant en ontspan in een van de exclusieve VIP Cabanas op het strand. Of verzamel genoeg punten voor een gratis overnachting bij Papagayo Beach.

Maar er is meer! Naast de verbluffende beloningen biedt het loyaliteitsprogramma ook een welkomstgeschenk bij elke check-in, exclusieve kortingen en verjaardagsgeschenken. Voor zijn loyale klanten hebben zij extra voordelen in petto, net als een team dat wordt toegejuicht door zijn fanatieke supporters.

“Ons Reward Program garandeert een onvergetelijk verblijf voor alle leden,” verkondigt CEO Hans Slier enthousiast. Bij elk besteed bedrag van 1 USD verdien je één punt, en deze worden drie dagen voor je boekingsdatum toegevoegd aan je account.

De ideale plek voor in de zomer

Houd je totale punten eenvoudig bij door in te loggen op de Papagayo Reward App met je e-mailadres. Deelnemen aan het loyaliteitsprogramma biedt dus eigenlijk alleen maar voordelen wanneer Curaçao een van je favoriete vakantielanden is!

Papagayo Beach Hotel en Resort, gelegen aan de prachtige Jan Thielbaai op Curaçao, is de absolute kampioen onder de luxe strandresorts. Met state-of-the-art faciliteiten, betoverende accommodaties en een service die ongeëvenaard is, bieden zij de perfecte locatie voor zakelijke evenementen, zakenreizen of gewoon een ontspannen vakantie.

Hiermee is Curaçao de ideale vakantiebestemming voor deze zomer en Papagayo Beach Hotel en Resort helpt je hier maar al te graag mee.

De ideale plek voor in de zomer