SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De koploper van Duitsland!

De nieuwe BMW X5 gaat voor niets minder dan een topklassering in zijn segment. Deze Sports Activity Vehicle (SAV) is helemaal klaar om de strijd aan te gaan met de concurrentie en heeft alles in huis om zijn wereldwijde succes voort te zetten. Met een vernieuwd assortiment aandrijflijnen, waaronder de nieuwste generatie BMW Plug-in Hybride systeem voor de BMW X5 xDrive50e en 48V Mild Hybrid technologie voor alle andere versies, is de X5 nu dynamischer en krachtiger dan ooit tevoren.

BMW X5 is het nieuwe monster van Duitsland

Monsterlijke performance

De BMW X5 Plug-in Hybride is de spits van het BMW-team. Met een actieradius van maximaal 110 kilometer en een verdubbeld laadvermogen tot aan 7,4 kWh, staat deze Plug-In Hybride te popelen om het veld op te gaan. Maar dat is nog niet alles, want met een krachtbron van 490 pk heeft de X5 een ongekende slagkracht. De prestaties van de BMW X5 zijn vergelijkbaar met die van een topspeler op het veld. De auto accelereert als een pijl uit een boog en heeft een uitermate nauwkeurige besturing, wat het mogelijk maakt om snel van richting te veranderen. Of het nu gaat om een snelle sprint of het nemen van een scherpe bocht, de BMW X5 is er klaar voor.

Het uiterlijk pakt zijn shine overdag, maar ook zeker 's avonds
De BMW X5 is voor ieder terrein

Lust voor het oog

Ook de vernieuwde Air Curtains en onderste luchtinlaat met parelmoer chroomen afwerkingsdetails en driehoekige openingen dragen bij aan het moderne uiterlijk van de auto. De Air Breathers in de zijschermen van de BMW X5 zijn vernieuwd en de dakrails zijn nu afgewerkt met zijdeglans aluminium als standaarduitvoering. De lichtgeleidingselementen in de achterlichtunits en remlichten zijn voorzien van bijzondere vormen en vormen samen met de horizontaal gespiegelde L-vorm in de achterlichten van de BMW X5 een constant verlichte X-vorm.

Het uiterlijk van de BMW X5 is flink opgepoetst met slanke koplampen en een verlichte BMW nierengrille. De voorzijde van de auto is voorzien van nieuw ontworpen, maar nog steeds iconische BMW koplampen en de BMW nierengrille. De nieuwe koplampen zijn 35 mm smaller dan hun voorgangers en hebben een pijlvormige dagrijverlichting die naar de zijkanten van de auto wijst. De buitenste elementen dienen ook als richtingaanwijzer. Optioneel zijn er adaptieve LED koplampen met BMW grootlichtassistent en M Shadow Line koplampen leverbaar. De BMW nierengrille met Iconic Glow verlichting is een optie voor de 6-cilinderversies van de BMW X5 en zorgt voor een bijzonder opvallende, kenmerkende BMW look.

Het interieur van de BMW X5 is ontwikkeld met digitale technologie als rode draad. Het BMW Curved Display is geïntegreerd in de X5 met BMW Operating System 8. Het display bestaat uit een 12,3-inch instrumentenpaneel achter het stuurwiel en een 14,9-inch Touch Control Display dat hierop aansluit. Beide displays zijn achter één glasoppervlak geplaatst. Dankzij de aanraakfunctie van het laatste display is het aantal knoppen en schakelaars flink verminderd en zijn veel functies gedigitaliseerd. De standaarduitrusting van de X5 omvat nu ook bekleding van het dashboard in Sensafin en een elegant gebogen sierstrip die in de kleur van het interieur is uitgevoerd.

Het interieur van de nieuwe BMW X5
Angstaanjagende grille op dit Duitse monster
Bijzondere details op de BMW X5