SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De indrukwekkende carrièreswitch van Memphis Depay

We wisten al langer dat Memphis zijn passies verder rijken dan alleen voetbal. Via zijn sociale media kanalen zien we dat de aanvaller van Olympique Lyon ook veel oog heeft voor auto’s, fashion, muziek en dieren. Gedurende het herstel van zijn kruisband blessure en de lockdown timmert Memphis Depay echter ook aan de weg als fotograaf! Zijn werk is te bewonderen op het sociale media en we moeten eerlijk zeggen: ook hier heeft hij talent voor.

15 mei 2020 werd de Instagram-pagina @shotbymemphis gelanceerd met een eerste post. Op dat moment zaten we in Nederland aan het einde van de eerste lockdown en postte Memphis op zijn eigen kanaal een filmpje dat hij een sprintje trekt 147 dagen na zijn operatie. In die periode was hij, dag in dag uit, bezig met zijn herstel van een zware knieblessure. Alles werd aan de kant gezet om het EK van afgelopen zomer te gaan halen. Heeft hij deze passie gevonden tijdens het moment dat hij niet kon voetballen? Memphis Depay nu eens aan de andere kant van de camera trekt onze aandacht en wij kunnen erg genieten van zijn ‘kiekjes op insta’.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@shotbymemphis)

 

Kijkje in zijn leven

Op de Instagram-pagina plaatst de voetballer verschillende lifestyle foto’s. Bij de posts wordt vaak de stad gementioned waar de foto is genomen. Zo kunnen we dus een beetje volgen waar de superster zich in het dagelijkse leven bevindt De ene keer keert hij terug naar Rotterdam, de andere keer is het Los Angeles of zelfs Dubai. We weten van Memphis dat hij gelooft in wat god voor hem kan betekenen. Vandaar dat hij in zijn Instagram-biografie ook schrijft “God createst he beauty” en “My camera and I are a witness”. Een inspirerende tekst die ook veel zegt over hem en zijn nieuwe passie voor fotografie.

Boost

Wanneer je door de feed van Memphis scrolt zie je waar hij allemaal verblijft. In Parijs met uitzicht over de Eiffeltoren en in Dubai een foto van een penthouse op Palm Jumeirah. Naast deze prachtige locaties hebben ook zijn honden Kleo en Drako model gestaan voor de camera van Memphis. Hoe deze passie zich gaat ontwikkelen is voor ons de vraag, maar wij zijn in ieder geval erg benieuwd. Op dit moment heeft Memphis bijna 4,5 duizend volgers en dit zal snel groeien wanneer meer mensen hoogte krijgen van zijn kunnen. 

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@shotbymemphis)