SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ideale reisaccessoires voor deze zomervakantie

De vakantieperiode gaat bijna van start. Wordt het een vakantie in eigen land, zoek je de hitte op in Spanje of ben je meer een persoon die de bergen ingaat? Alles is mogelijk! Wel is het belangrijk dat je goed voorbereid op vakantie gaat en daarom hebben wij vijf handige reisaccessoires voor je op een rij gezet!

De ideale reisaccessoires voor deze zomervakantie

Laad overal je telefoon op

We starten met reisstekkers. Het is misschien niet het meest bijzondere wat in dit lijstje gaat staan, maar misschien wel het belangrijkste. Je telefoon is ondertussen bijna onmisbaar in de wereld. Je hebt het nodig om te bellen tijdens noodgevallen, maar ook om de route op te vinden. Daarvoor moet je telefoon alleen wel opgeladen zijn en met een reisstekker ben je ervan verzekerd dat dit goed komt. Je hebt immers in Engeland, Amerika en nog veel meer landen een reisstekker nodig. Vergeet dit niet!

Zorg dat je altijd je telefoon op kan laden

Een ideale koffer

Op vakantie gaan doe je met een goede en comfortabele koffer. Je moet deze koffer immers de hele vakantie bij je hebben en je wilt niet dat je bagage er onderweg uitvalt. RIMOWA is een voorbeeld van een bedrijf dat zorgt voor goede koffers. Ze hebben suitcases voor alle soorten reizen. Een lange vakantie, korte vakantie, luxe vakantie of een zakelijke reis: het kan allemaal. Het voordeel is dat ze ook nog allemaal in verschillende kleuren en maten beschikbaar zijn. Kies uit wat bij jou past en ga voorbereid op vakantie.

Ga voorbereid op vakantie met een koffer van RIMOWA

Pak je verdiende rust

Een nekkussen mag op je vakantie niet ontbreken. Het is ideaal voor lange vluchten of roadtrips met de auto. Je wilt immers ook wat rust hebben op vakantie en helemaal moe aankomen is dan niet het ideale begin. Een nekkussen zorgt ervoor dat jij comfortabel op reis gaat en je welverdiende slaap pakt. Ga dus snel het internet op en kies een nekkussen wat perfect bij jou past. Zo weet jij zeker dat niks je reis nog in de weg gaat staan.

Pak je rust met een nekkussen

Niet bijbetalen op het vliegveld

We gaan door met een kofferweegschaal. Heb jij al ooit op het vliegveld gestaan met bagage dat te veel weegt? Vreselijk hè? Met een kofferweegschaal komt dit niet meer voor. Je kunt binnen no time het gewicht wegen en zo weet jij of je ermee het vliegtuig in kunt stappen. Dit is dan vooral handig voor de terugweg. Je wilt immers al je souvenirs mee naar huis nemen en bijbetalen is niet de leukste manier om je vakantie mee af te sluiten.

Zorg dat je niet hoeft bij te betalen op het vliegveld

Raak geen spullen kwijt

Als laatste hebben we de AirTag. Als er iets is wat je niet wilt hebben, is dat je spullen kwijtraakt op vakantie. Met AirTag hoef je daar niet bang voor te zijn. Het is een product van Apple en je kunt het vastmaken aan je sleutel of in je tas verstoppen. Maar wat heb je er dan aan? Nou, in de ‘Zoek mijn”-app op je telefoon is de locatie van je AirTag zichtbaar. Dus als jij je spullen kwijt bent hoef je alleen maar even op je telefoon te kijken. Zo verspil je geen tijd en hoef je je nergens zorgen over te maken.

Raak nooit meer spullen kwijt

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.