SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De ideale 2021-quarantaine met Max&Luuk

Laten we de boel eens positief bekijken. De dagen worden vanaf nu alleen maar langer en we gaan richting de lente toe. Tuurlijk houden de gemoederen rond corona ons bezig en zijn we gebonden aan huis. Borek heeft de oplossing om ook hier een positieve vibe te creëren. De MAX&LUUK 2021-collectie maakt je quarantaine periode een stuk draaglijker.

Hoewel we nog midden in de winter zitten, kijken wij al uit naar de eerste dag dat we zonder jas naar buiten kunnen. De dag dat de eerste zonnestralen zich weer aankondigen na een somber najaar. Op deze dag zal iedereen massaal naar buiten willen en met de collectie van MAX&LUUK ben je helemaal prepared. Zoals we van het familiebedrijf Borek gewend zijn staan het gevoel van vrijheid, genieten en zorgeloosheid hoog in het vaandel. 

Inspiratiebron

Ook voor deze collectie is er weer inspiratie opgedaan bij de naamdragers en tevens zoons van eigenaar Frank Bogaers, Max & Luuk. De samenstelling van de nieuwste tuinmeubelen wordt gebaseerd op de fase waarin de jongens zich bevinden. Bij de eerste lijn zag je de verkennende fase duidelijk terug, want sprankelende en vrolijke elementen waren duidelijk terug te vinden. De collecties zijn met de jongens meegegroeid. Nu is het merk MAX&LUUK gegroeid tot een volwassen, stijlvolle, kwalitatief mooie tuinmeubelcollectie.

No-nonsense uitstraling

De nieuwste collectie staat perfect in een tuin met allure. Een sprankelend en aantrekkelijk beeld dat past bij de recht door zee aanpak van de broers. Wie weet hoe lang we nog thuis moeten zitten en of dit zelfs in de zomer het geval is. Dan kun jij er in ieder geval voor zorgen dat je het zo aangenaam mogelijk maakt. Ontvlucht alle hectiek rondom het coronavirus even in je eigen tuin. 

Ga voor de gloednieuwe 2021-collectie naar de website van Max&Luuk.

Nog meer inspiratie nodig om je tuin tot de ideale relaxplek te promoveren?
Check dan www.borek.eu en www.yoi-furniture.com.

Bekijk hier ook nog even de voormalige cult stadions in Nederland. Mis jij nog een stadion waar je met mooie herinneringen aan terugdenkt?