SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De HMN Essential Kit is het ideale cadeau voor jezelf en voor iedere man

Het taboe rondom skincare voor mannen is zo goed als doorbroken! Je bent niet meer per definitie ijdel als je je huid wat extra aandacht geeft. Zorgen voor je lichaam is essentieel om de houdbaarheidsdatum met zoveel mogelijk jaren te verlengen. Dit is precies wat twee jonge Amsterdamse ondernemers dachten. Zij misten namelijk een beautyproduct voor mannen die geven om hun huid en daar graag wat aandacht aan willen besteden, en dan ook nog eens biologisch! Zo lanceerden zij HMN (uitgesproken als human) om mannen kennis te laten maken met de voordelen van goede huidverzorging.

De HMN Essential Kit is het ideale cadeau voor jezelf en voor iedere man

Hoe verzorg ik mijn huid eigenlijk?

Voor de leken onder ons, skincare hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. HMN biedt met zijn Essential Kit alles in één ideale set aan. Zet de HMN Cleanser, HMN Daycream SPF 30 en de HMN Booster naast je tandenborstel en neem het mee in je dagelijkse routine. Start met de Cleanser van 80 ml, hiermee reinig je je gezicht. Een paar toefjes op je vingers en masseer het met je vingers over je gehele gezicht. Spoel het af en dep je gezicht droog met een zachte handdoek. Neem de HMN Daycream met SPF30 en smeer deze op. Hiermee wordt je huid beschermd tegen UV-straling. Nee, niet alleen in de zomer, maar ook in de wintermaanden is dit essentieel. Ook in deze maanden kan de scherpte van de zon schade toebrengen aan je gezicht. Finish je routine met de HMN Booster. Deze is zowel te gebruiken als dag- én als nachtcrème om je gezicht weer te voeden.

HMN Skincare routine voor mannen
HMN om onderdeel te worden van je dagelijkse routine
HMN is de bewuste keuze voor iedere man

Waarom HMN?

Natuurlijk zijn er meerdere aanbieders voor huidverzorging, maar wanneer je het doet moet je het ook in één keer goed doen. Naast dat HMN zich focust op eenvoud en gemak, hebben zij ook rekening gehouden met de humane en bewuste keuzes van hun gebruikers. Zo vindt de productie plaats in het zuiden van Italië en hebben zij een keuze gemaakt voor organisch geproduceerde en natuurlijke huidverzorgingsproducten. Voor hun producten maakt het skincare merk voor mannen gebruik van de unieke cold pressing-productiemethode. Zo garanderen zij dat de actieve bestandsdelen maximaal behouden worden en zij  zo de HMN skincare-lijn volledig biologisch en vegan kunnen ontwikkelen.

De ultieme gift!

Er is geen beter moment om jouw routine, of die van één van je beste mannelijke vrienden of familieleden, aan te passen dan nu zo vlak voor het nieuwe jaar. Maak een kickstart met de HMN Essential Kit en al snel gaat jouw huid een heel stuk zachter en gezonder aanvoelen. De kit bestaat uit drie hoogwaardige, maar schappelijke geprijsde producten die easy to use  én voor elk huidtype geschikt zijn. Scoor jouw exemplaar op de website van HMN of ga naar Skins Cosmetics en geef je huid een boost!

De HMN Essential Kit is de ideale kickstart