SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De hardste tracks op onze Spotify Playlist

De Spotify playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. We zijn weer actief met onze playlist en houden deze weer volledig up-to-date. De ideale playlist voor onderweg. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify playlist.

Life After Football Playlist Header new

Het is weer maandag en dat betekent twee nieuwe nummers in de Spotify Playlist. Deze week een nummer van Gunna, samen met iconen Future en Young Thug. Het nummer gaat keihard en heeft een nieuw werkwoord de wereld in geholpen; Pushin’ P. Brent Faiyaz is een van de grootste artiesten in de R&B-wereld. Met zijn single “Mercedes” heeft Brent een nieuw album aangekondigd.

Pushin P – Gunna (feat. Future & Young Thug)

Gunna heeft goud in handen met zijn nieuwste album, DS4EVER. Er is één nummer waar iedereen het over heeft in het bijzonder. Dat is “pushin P”. De samenwerking met Future en Young Thug resulteerde in een nieuwe trend. Om naar dit nummer te verwijzen, heeft Gunna de emoji van de blauwe ‘P’ gebruikt. Deze emoji is zo populair dat dat beroemdheden als Kim Kardashian en merken als Nike, AXE en IHOP het nu in hun berichten gebruiken. De uitdrukking wordt bijna altijd gebruikt in een positieve context en daarom is het zo populair op social media. Blijf op de hoogte van deze trend en beluister onder andere naar dit nummer op onze Spotify Playlist.

Mercedes – Brent Faiyez

Brent Faiyaz is afgelopen december na bijna twee jaar terug met de single “Mercedes”. Met deze track kondigde Brent zijn aankomende album aan. Dat beloofd veel goeds, want “Mercedes” is heel goed bevallen bij zijn huidige en nieuwe fans. Brent vertelt op deze track over de minder zonnige periodes die hij met relaties heeft meegemaakt en het gebruik van bepaalde middelen die met eenzame nachten gepaard zijn gegaan. Het is een prachtige introductie van de R&B-artiest en laat je alvast ophypen voor zijn aankomende album.

Wil je de lijst volgen? Klik hier en luister direct onze Spotify playlist.

Wil je onze magazines lezen? Dan zijn ze te vinden op onze Webshop Life After Football.