SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De droomauto van David Beckham

Maserati introduceert de gloednieuwe MC20 Notte. Het gaat om een gelimiteerde oplage en het is een uitgebreide versie van de MC20. Om de lancering van de bolide te vieren, is onder andere David Beckham de ster in een boeiende, korte film. Maar wat maakt deze auto een must have voor alle autoverzamelaars?

MC20 Notte en de MC20 Notte

De MC20, die sportiviteit en luxe uitstraalt, wordt uitgebreid met de Edizione Notte. Het betreft een exclusieve oplage van maar 50 stuks wereldwijd en is zeer gewild. Al kunnen we dat wel begrijpen. De bolide is enorm snel en het ontwerp is geïnspireerd op de aantrekkingskracht van de duisternis.

GT1-wereldkampioen

Het Maserati Fuoriserie-team werkte voor dit unieke model samen met Andrea Bertolini, voormalig GT1-wereldkampioen, om de carrosserie van de MC20 Notte te ontwikkelen en dit is te merken. Het exterieur is uitgevoerd in ‘Nero Essenza’, waardoor dit racemonster ook in het donker kan stralen. Daarnaast heeft deze auto 20 inch grote, matzwarte ‘Birdcage’ velgen, die voorzien zijn van accenten in mat witgoud.

Aan de binnenkant van dit snelheidsduivel zijn zes verstelbare sportstoelen en het bekende Drietand-logo is te vinden op de hoofdsteunen. Is dit dan alles? Nee hoor! Ook tussen de twee hoofdsteunen is er nog iets extra. Zo is er een exclusieve metalen badge ter ere van de MC20 Notte Edition aangebracht.

Maserati-liefhebber David Beckham

Bij zo’n gloednieuwe auto hoort natuurlijk ook een schitterend filmpje. Maserati hoefde hierbij niet lang te twijfelen over de hoofdrolspelers: merkambassadeur en gepassioneerd Maserati-liefhebber David Beckham en Andrea Bertolini hebben beiden een rol gekregen. In een filmpje van ongeveer één minuut wordt Beckham’s MC20 omgetoverd tot een ‘Edizione Notte’ die in de nacht door de stad en over het circuit raast. Check het filmpje hieronder!

David Beckham is niet de enige (oud-)voetballer die groot fan is van auto’s. Zo heeft de Noorse spits Erling Haaland een bizarre autocollectie!