SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De bril als sieraad

Schmidt Optiek staat sinds 1866 voor exclusiviteit, vakmanschap en hoogwaardige service. Al meer dan 150 jaar garanderen zij hun klanten de allerhoogste kwaliteit brillen en staat de gezondheid van de ogen voorop. Als familiebedrijf heeft Schmidt Optiek een hecht en dynamisch team waarbij de kennis, ervaring en liefde voor het vak maximaal tot haar recht komt. Schmidt Optiek is dan ook Koninklijke hofleverancier en levert van generatie op generatie. De optiekzaak gevestigd aan de iconische straat Rokin in het centrum van Amsterdam, is tevens de oudste optiekzaak van Nederland. Deze is opgericht door Johan Michaël Schmidt en zijn nazaten. Later is de winkel overgenomen waarbij het winkelinterieur tot op heden hetzelfde is gebleven met haar karakteristieke uitstraling.

Schmidt Optiek

Een echt mode item

Een bril kan gedragen worden als sieraad. Een bril is een echte mode item, waar op elk gelegenheidsmoment een statement gemaakt kan worden. Laat je verrassen door een frisse blik met een bril of zonnebril uit het veelzijdige assortiment van Schmidt Optiek. Luxe topmerken zoals Lindberg, Jacques Marie Mage, Cartier, Chrome Hearts, Dita, Thom Browne, Fred, Dior en Bottega Veneta behoren o.a. tot de collectie en zijn één van de voornaamste begrippen in de optiek industrie. De monturen worden gemaakt door enkel premium en duurzame materialen van de hoogste kwaliteit.

Met een geheel oogonderzoek

Met de meest recente apparatuur geven de optometristen, orthoptisten en opticiens de meest gedetailleerde oogzorg die een optiekzaak kan bieden. Een geheel oogonderzoek behoort bij de service die Schmidt Optiek aan iedere klant aanbied.

Exclusieve service

Ben je te druk om een van de winkels te bezoeken tijdens de vaste openingstijden? Bij Schmidt Optiek hebben ze ook een uitmuntend werkende online webshop én een Private Shopping service. Hier kan je onder het genot van een hapje en een drankje gebruik maken van de uitgebreide diensten, of het nu gaat om volledige oogzorg of voor het uitzoeken van een nieuwe brillen. Ervaar de professionaliteit en luxe in één van de vier winkels in Amsterdam, Utrecht en Leidschendam (Westfield Mall of the Netherlands).

Verwen jezelf met een nieuwe bril of zonnebril en een prachtige ervaring in één van de winkels en neem alvast een kijkje op de website van Schmidt Optiek.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Wil je de nieuwste magazines lezen? Dan zijn ze te vinden op onze Webshop Life After Football.