SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De auto van… Virgil van Dijk

Van de peperdure Bugatti Chiron van Cristiano Ronaldo of de Ferrari Monza SP2 van Zlatan Ibrahimović tot aan de prachtige Rolls-Royce Phantom van onze landgenoot Steven Bergwijn, in onze rubriek ‘De auto van…’ lichten wij de unieke bolides van voetballers uit. Met deze week de auto’s van niemand minder dan Virgil van Dijk!

Virgil van Dijk auto's

Audi Q7

We trappen het lijstje af met de Audi Q7 en deze auto is perfect voor het hele gezin van Virgil van Dijk. De Nederlander is namelijk getrouwd met Rike Nooitgedagt en heeft twee dochters. De Audi Q7 biedt genoeg ruimte en ziet er ook nog eens mooi uit. Binnen 6,7 seconden kan Van Dijk er de 100 km/h mee aantikken.

Mercedes-Benz G63 AMG

De Engelse media probeert Van Dijk vaak te spotten. Dit lukt niet altijd, maar er verschijnen geregeld foto’s in zijn Mercedes-Benz G63 AMG. Dit lijkt de favoriete auto van de verdediger te zijn en in 2015 maakte Van Dijk de bolide nog iets specialer. De Nederlander ging langs bij de bekende Britse wrapper Yiannimize, die de wagen volledig matzwart maakte. Check hieronder de foto’s!

Ferrari 488 Spider

Na het voetbalseizoen, is het voor Van Dijk tijd om even te genieten. De Nederlander is dan vaak, mits de zon schijnt, te aanschouwen in zijn Ferrari 488 Spider. Niet echt een auto voor zijn gezin, maar Van Dijk mag soms ook lol hebben. De bolide beschikt over 670 pk en het duurt maar 3 seconden voordat je 100 km/h rijdt. Niet verkeerd toch?

Land Rover Defender

Ook de Land Rover Defender staat in de garage van Virgil van Dijk. Deze wagen hoefde hij echter niet te kopen, maar kreeg hij cadeau van James Clough, werkzaam bij autobedrijf Kahn Design. De auto past perfect bij de sterke van Dijk en op de voorkant staat het woord ‘defender’. De Nederlander valt in ieder geval wel op als hij in deze bolide rondrijdt!

Eerder keken wij naar de autocollectie van Memphis Depay. De aanvaller schittert niet alleen op het veld en heeft een uitgebreid wagenpark!