SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De auto van… Kylian Mbappé

Van de peperdure Bugatti Chiron van Cristiano Ronaldo of de Ferrari Monza SP2 van Zlatan Ibrahimović tot aan de prachtige auto’s van onze landgenoten als de Mercedes Maybach S650 van Memphis Depay of de Rolls-Royce Phantom van Steven Bergwijn, in onze rubriek ‘De auto van…’ lichten wij wekelijks de unieke bolides van voetballers uit. Met deze week de auto van de Franse superster Kylian Mbappé.

De auto van... Mbappé

Extravagante levensstijl

Kylian Mbappé behoort tot één van de grootverdieners van het wereldwijde voetbal. Vorige week zette Life After Football de tien bestbetaalde voetballers voor jou op een rij. Maar wat moeten de voetballers met al deze centen? De meesten weten daar wel raad mee! Van duurzame investeringen tot een luxe, extravagante levensstijl met mooie bolides, prachtige villa’s en de nieuwste fashionitems. Zo ook Kylian Mbappé, de aanvalsleider van Paris Saint-Germain beschikt over een heel wagenpark. Life After Football zet een aantal van deze bijzondere bolides voor jou op een rijtje.

Ferrari 488 Pista – waarde €527.350

De Ferrari 488 Pista is een high-performance sportwagen die is afgeleid van de Ferrari 488 GTB. De naam “Pista” is Italiaans voor “baan” of “track”, wat aangeeft dat de auto specifiek is ontworpen met het oog op circuitprestaties. Dit is terug te vinden in de specificaties van de Ferrari 488 Pista met een bizar goede ligging op de weg en een krachtige 3.9-liter V8-motor met dubbele turbochargers. Deze motor levert indrukwekkende prestaties met zo’n 720 pk en 567 lb-ft koppel.

Mbappé - Ferrari 488 Pista

Driemaal een Volkswagen

Hoewel Mbappé in zijn thuisland een breed aanbod aan lokale automerken heeft, is de pijlsnelle aanvaller veelvuldig in auto’s van de Duitse autofabrikant Volkswagen te zien. Zo is Mbappé gespot in een Tiguan (€57.000,-), een Touareg (€120.000,-) en een Multi Van (€80.000,-). Een kanttekening hierbij is dat Mbappé vaak niet zelf rijdt, maar zich laat vervoeren door een chauffeur in deze auto’s. Het zijn ook relatief grote auto’s en lijken vooral gericht op de praktische voordelen die deze auto’s te bieden hebben. Mbappé kiest hierbij wel voor de meest luxe variant met zo goed als alle opties.

Kylian Mbappé - Volkswagen Tiguan
Mbappé - Volkswagen Touareg

Mercedes-Benz V-Klasse – € 134.552,-

Deze stijlvolle Mercedes heeft een dieselmotor met een cilinderinhoud van 2143 cc en 195T. Dit model staat bekend om om zijn ruime interieur en hoogwaardige afwerking. De V-Klasse biedt een ruim en comfortabel interieur, met configuraties voor zeven of zelfs acht passagiers, afhankelijk van het model. Luxe materialen, geavanceerde technologie en aanpasbare zitopstellingen zorgen voor een aangename rij- en reiservaring.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de auto’s die Mbappé rijdt. Zo is Mbappé ook regelmatig gespot in modellen van Audi, BMW en Range Rover. Met de grote variatie in merken lijkt de Franse superster een brede smaak te hebben betreft auto’s.