SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Danilo: ”Ik ben een heel goede barista”

Voetballers en rituelen. Linkerschoen als eerste aan, met rechts als eerst het veld betreden, een kruisje slaan, voor elke wedstrijd een vast nummer luisteren of als laatste de spelersbus uitkomen. Enkele voorbeelden van voorkomende rituelen bij voetballers. Ook Danilo heeft een ritueel. De spits van Feyenoord heeft een prettige manier gevonden om zijn dag op te starten. Verder vertelt hij ons over bestemmingen die hij graag nog zou bezoeken en wat hij het liefst doet op vakantie: relaxen.

Stem op Danilo Pereira voor Fashion Player of the Year 2022

Heb je een vast ochtend- of avondritueel?

”Ik moet zeggen dat ik een heel goede barista ben haha. Ik maak elke ochtend een top cappuccino voor mezelf. Of een caramel macchiato. Dat is echt next level. En ik eet er brood en eieren bij.”

”Rome is een geweldige stad”

En waar kan je een betere cappuccino krijgen dan in Rome? Een plek die Danilo graag nog zou bezoeken. ”Ja, sowieso Rome. Ik ben een christen dus dat is een interessante stad om te bezoeken. Ik was er toevallig laatst met Feyenoord toen we tegen Lazio speelden. Vanuit de bus zag ik dat het een geweldige stad is met mooie oude gebouwen. Mijn verloofde is er ook geweest en het sprak haar ook erg aan”, aldus Danilo, die nog meer bestemmingen op zijn verlanglijstje heeft staan. ”Verder vind ik de Malediven prachtig. Daar wil ik heen om te relaxen. En binnenkort gaan we naar Turkije. Daar heb ik ook mooie dingen over gehoord. Later zou ik in Spanje willen wonen. Of in Portugal. Maar ik ben nu hier gelukkig. Ik ben hier vanuit Brazilië gekomen als een jongen en nu ben ik een man.”

Zelf een net zo’n goede barista worden als Danilo? Check even de website van illy en kies de ideale benodigdheden voor een net zo’n lekkere caramel macchiato als Danilo zelf!

Danilo is namens Life After Football genomineerd voor de Fashion Player Award 2022. Check de genomineerden en breng je stem uit!

Benieuwd naar de interviews met de andere genomineerden? We spraken met Thom Haye over zijn uitgaven na zijn eerste grote paycheck.