SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Daily Paper’s SS21 Resort collectie brengt Afrika naar Europa

Daily Paper SS21 Resort

Daily Paper domineert al meerdere jaren het Nederlandse straatbeeld. Het merk is erg populair onder de jeugd, maar ook zeker bij de sterren uit de voetbal-, muziek- en entertainmentindustrie. Aangezien we warme dagen in het vooruitzicht hebben, zijn we allemaal benieuwd naar de nieuwste collecties van onze favoriete fashion brands. Daily Paper laat van zich horen en knalt met Daily Paper’s SS21 Resort collectie de lente in.

Het oprichterscollectief van Daily Paper had in 2012 een prachtig doel voor ogen: de liefde voor muziek, kunst, mode en cultuur overbrengen op de wereld. De boezemvrienden raakten geïnspireerd door het rijke erfgoed van Afrika. Tot de dag van vandaag speelt de Afrikaanse cultuur een grote rol in de kledingcollecties van het fashion- en lifestylemerk. Vandaag de dag – bijna negen jaar later – kunnen we wel wat sprekende, Afrikaanse tinten gebruiken in deze sombere tijd. Daily Paper’s SS21 Resort collectie is erg divers én vooral kleurrijk. Opvallende items worden afgewisseld met basic essentials voor mannen én vrouwen. Met een positief vooruitzicht, gaan we samen met Daily Paper kleurrijke maanden tegemoet!

Back to the Roots

De kleurrijke, gepassioneerde Afrikaanse cultuur mag ook in Daily Paper’s SS21 Resort collectie uiteraard niet ontbreken. Voor haar nieuwste collectie is het Amsterdamse fashionmerk Back to the Roots gegaan. Daily Paper wil het Afrikaanse erfgoed overbrengen op de Europese cultuur. De nationale vlaggen van Ghana, Somalië en Marokko zijn daarom verwerkt in een aantal fashionitems. De nostalgische kledingstukken zijn gemaakt van ecologische inkt en verkrijgbaar in T-shirts en oversized truien.

Bordered Camo

Naast de kleurrijke Back to The Roots-items, springt de Bordered Camo-outfit ook in het oog binnen Daily Paper’s SS21 Resort collectie. De earthy green Recamo-ontwerpen herhalen de patronen die voor het eerst werden geïntroduceerd tijdens de 2020 Daily Paper x Crocs-samenwerking. De Afrikaanse cultuur wordt doorgetrokken in deze fashionitems door de vormen van Afrikaanse landen op een creatieve manier weer te geven. Deze print is verwerkt in een overhemd en zwembroek, maar ook in een jack en broek. Hierdoor kun je de items op warme zomerdagen en koudere lenteavonden matchen met jouw outfit.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.