SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

”Daar kunnen wij optimaal genieten”

Tonny Vilhena brak op zeventienjarige leeftijd door in het eerste van Feyenoord. Kuipvrees kende de ferme middenvelder niet en hij won het kritische legioen voor zich. Na een Russisch avontuur besloot de nummer tien voor Espanyol te gaan voetballen. Dit seizoen is hij uitgeleend aan het Italiaanse US Salernitana 1919. Aan zijn zijde staat niet de doorsnee voetbalvrouw, maar een ambitieuze moeder. Lana Slier is mede-eigenaresse van Papagayo Beach, het luxueuze vakantieresort- en hotel aan de Jan Thielbaai op Curaçao. Samen met hun zoontje Future Emilio genieten zij als familie van het leven.

Tonny en Lana reizen de hele wereld over

De hele wereld over

Tonny en Lana reizen voor de voetbalcarrière van de middenvelder en het bezoek aan hun familie de hele wereld over. Zo woont de vader van Tonny gedeeltelijk in Portugal en de vader en zus van Lana op Curaçao, waarmee zij Papagayo Beach runt. Al was Curaçao altijd al een favoriete bestemming. ”We gingen minimaal twee keer per jaar naar Curaçao. Dat was voor ons echt ons tweede huis en dat is het nog steeds”, aldus Lana, die vroeger met haar familie op meer bijzondere plekken kwam. ”Daarnaast heb ik met mijn ouders en zus hele mooie reizen mogen maken. Van Amerika tot aan Zuid-Afrika en we hebben ook een prachtige cruisevakantie ervaren.”

De ideale vakantie

Tonny ging vroeger met zijn moeder en broertje graag naar Turkije. ”Heerlijk naar een hotel en daar gewoon relaxen en zonnen op het strand. Vooral het zonnen vond mijn moeder heerlijk, lekker bakken op het strand”, begint de inmiddels 15-voudig international , die vervolgens zijn ideale vakantie beschrijft. ”Een grote combinatie tussen alle landen en dan plakken we Dubai er achteraan! Allereerst een vakantie naar onze familie in Portugal en Curaçao. Echt even een moment nemen om tijd door te brengen met mijn vader en met de rest van onze families. Verder genieten we van het weer en het strand. Heerlijk eten op de boot inclusief een ritje op de jetski.” De middenvelder kan op bijval rekenen van Lana: ”Dubai is ook echt een heerlijke bestemming met een heerlijk strand, maar ook leuke winkels en goed eten. Daar kunnen wij ook optimaal genieten.”

”Daar kunnen wij optimaal genieten”
”Daar kunnen wij optimaal genieten”

Benieuwd naar het hele interview met Tonny en Lana? Lees het onder meer in ISSUE #74! Koop jouw exemplaar nú in de Life After Football webshop en laat ons weten wat je ervan vindt!

Op de hoogte blijven van meer nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.