SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Curacao Marriot Beach Resort is puur genieten

Het Curacao Marriott Beach Resort is weer open.

Top hotel op Curaçao

Het meest luxueuze resort van het prachtige eiland Curacao was drie jaar gesloten, maar vanaf november 2019 is het weer open voor zaken en even verbluffend als altijd. $ 37 miljoen is besteed aan de renovatie van de iconische plek die op slechts 10 minuten van de historische hoofdstad van Willemstad ligt.

Gebaseerd op een UNESCO-werelderfgoed, spreekt de schoonheid van dit deel van de wereld voor zich. Maar dankzij de geschiedenis van de zee en vijfsterren diensten in het hotel zijn kosten noch moeite gespaard om gasten een luxe, persoonlijke ervaring in het hele resort te laten ervaren.

Het hotel

Alle kamers hebben een ruim balkon en uitzicht op het zwembad of de zee en zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele apparatuur. De nieuwe badkamers zijn ingericht als mini-spa’s, inclusief luxe verzorgingsproducten. De suites zijn ruim en hebben een aparte woonkamer. Gasten die nog meer exclusiviteit willen, kunnen een kamer boeken met toegang tot ‘The Reef Club’, een lounge waar ze de hele dag kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Ook niet onbelangrijk: het eten

Verwacht het beste eten in het resort, met de bekroonde Executive Chef Dino Jagtiani aan boord om trendy concepten voor restaurants en bars te ontwikkelen en te beheren, samen met de directeur van voedsel en dranken, Mark Sjollema. Chef-kok Dino staat bekend om zijn innovatieve kijk op de Caribische keuken en het gebruik van lokale ingrediënten in zijn gerechten.

Terwijl de winter op zijn einde loopt, lijkt het een perfecte tijd om dit zonovergoten resort een bezoekje te brengen.

Wil je graag meer lifestyle lezen? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!