SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Cristiano Ronaldo komt met een eigen all-in-one fitness- en wellness app

De Portugese superster Cristiano Ronaldo lanceert op 3 april 2024 zijn eigen health en fitness app: Erakulis. De app biedt de mogelijkheid om thuis te trainen, je voeding bij te houden en rust in je hoofd te creëren doormiddel van oefeningen voor je mentale gezondheid. 

Cristiano Ronaldo Erakulis

Erakulis bestaat dus uit drie delen: fitness, voeding en mentale gezondheid. Voor fitness kan je kiezen uit verschillende trainingen die passen bij jouw keuzes. Als je bijvoorbeeld niet genoeg tijd hebt om te sporten, kan je kiezen voor een korte training onder de dertig minuten. Daarnaast kan je ook terecht met al je vragen bij een van de professionals in een onlinegesprek. Met de voedingstracker houd je de hele dag je eten en drinken bij. Zo ben je bewust van wat je eet en kan je doelen stellen. Als laatste kan je met behulp van de app ook naar luisterboeken luisteren, mediteren en yogalessen volgen.

Lanceringsdatum

De app is op 3 april 2024 te downloaden op iOS en Android. Om de app te gebruiken moet je een abonnement afsluiten. Dit kan vanaf €4,99 per maand.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Erakulis (@erakulis)