SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Cor zit opgesloten in de Life After Football Playlist

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Een paar weken geleden keerde de Life After Football Playlist terug voor jou! Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist. 

Deze week komen er weer twee nieuwe nummers in de Spotify-playlist. De tracks van deze twee artiesten zijn weer echte hits. Zo heeft Cor samen met Frenna een nummer gemaakt, ‘Hier Ver Vandaan. En kwam 24kGoldn met een collab met Lil Tecca. De song is vernoemd naar het luxe modemerk Prada.

Hier ver vandaan – Cor (Ft. frenna)

Cor komt van heel ver. De rapper heeft al veel meegemaakt ondanks dat hij nog maar 25 jaar is. Op jonge leeftijd kwam hij in aanraking met de politie en eindigde in jeugddetentie. Later, wanneer Cor ouder was, ging het weer een aantal keer mis en moest hij meerdere keren naar de gevangenis. Corshottaa is op die plekken terecht gekomen door verschillende incidenten. Zelf maakt hij daar geen geheim van en vertelt openlijk over zijn verleden als crimineel. Zo zegt de rapper dat hij onder andere vastgezeten heeft voor het ontvoeren en afpersen van iemand, en heeft in zijn verleden zich beziggehouden met ripdeals. De ommekeer in het leven van Cor kwam toen zijn overgroot-oma kwam te overlijden. Met handboeien om en begeleiding mocht hij geen emoties tonen voor het graf. Dat was het moment dat hij dacht: “is dit echt wat ik wil de rest van mijn leven?”

Cor tekende in het begin van 2020 een platencontract bij Spow Business, het platenlabel van rapper 3robi. Hij viel op met zijn opmerkelijke rap-talent. Niet veel later bracht de rapper een aantal tracks uit waaronder ‘Weg Van Hier’ en ‘Heat’. Met name zijn track ‘Weg Van Hier’ ging viraal op YouTube en pakte ontzettend veel views.

Prada – 24kGoldn (Ft. Lil Tecca)

We kennen 24kGoldn natuurlijk allemaal van zijn monsterhit ‘mood’. Nu is het tijd voor een vervolg hit en dat probeert hij met een collab met Lil Tecca. Het nummer ‘Prada‘ gaat over wat er allemaal aangeschaft is van het welbekende kledingmerk. Golden Landis Von Jones, de echte naam van 24kGoldn, is geboren in Californië, waar hij naar de University of Southern California’s Marshall School of Business ging. Golden bracht in 2017 zijn videoclip uit voor zijn eerste nummer ‘Trappers Anthem’. In 2019 kwam zijn eerste hit uit ‘Valentino‘ die piekte op plek 92 in de Amerikaanse Billboard Hot 100. Die track is meer dan 100 miljoen keer afgespeeld op Spotify. Op 26 maart 2021 bracht hij zijn eerste studioalbum uit, getiteld El Dorado.

 

Wil je de lijst volgen? Klik hier en luister direct onze Spotify-playlist.

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar. Koop nu uw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.