SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Combineer jouw vakantie met de WK-kwalificatie wedstrijden van het Curaçaose voetbalelftal!

Het hing al even in de lucht, maar begin januari werd het dan eindelijk bekendgemaakt: Dick Advocaat is de nieuwe bondscoach van Curaçao. Het is de volgende stap in de grote opmars van Los Azules. De mannen van Curaçao zijn in korte tijd opgeklommen tot de 91ste positie op de FIFA Wereldranglijst. Daarnaast maken steeds meer voetballers met Curaçaose roots de keuze voor het Curaçaose elftal, een positieve ontwikkeling, die de selectiemogelijkheden vergroot. Zo koos onlangs ook voormalig Oranje-jeugdinternational Jürgen Locadia voor de WK-droom van het Curaçaose elftal. Met Dick Advocaat en Jürgen Locadia hoopt Curaçao in juni de volgende stap te zetten richting het WK van 2026. Wellicht is het leuk om jouw vakantie te combineren met de WK-kwalificatiewedstrijden in de zomermaanden, om zo Dick Advocaat en zijn mannen met eigen ogen aan het werk te zien!

Papagayo Beach Hotel en Resort

Footvolley Curaçao

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn: Life After Football en haar gasten trokken naar het prachtige Curaçao voor Footvolley 2023. We hebben enorm veel plezier beleefd aan het prachtige eiland met de rijke Curaçaose cultuur. Er valt zoveel te zien, te genieten en te beleven op het fraaie Caribische eiland: van de prachtige onderwaterwereld tot aan de Caribische keuken. En dus eventueel ook een bezoek aan een thuiswedstrijd van het Curaçaose voetbalelftal! Zo trapt Los Azules op 5 juni 2024 af voor hun eerste poulewedstrijd tegen Barbados op weg naar het WK van 2026. Een uitstekende mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het sfeervolle Ergilio Hatostadion in Willemstad en te genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft.

Papagayo Beach Hotel & Resort

Het fraaie strand van het luxe Papagayo Beach Hotel & Resort aan de Jan Thielbaai was het strijdtoneel van het prestigieuze footvolleytoernooi en tevens de prachtige accommodatie waar team Life After Football en haar gasten deze periode verbleven! En wat hebben we genoten van de geweldige service, faciliteiten en luxe die Papagayo te bieden heeft. Eerder vertelden we al wat onze persoonlijke favorites waren bij Papagayo. Papagayo biedt nu voor de volgers, fans en vrienden van Life After Football de unieke mogelijkheid om met korting hetzelfde verblijf te boeken. Een fantastisch aanbod en een absolute aanrader als je het ons vraagt!

Footvolley 2023 bij Papagayo Curaçao
Luxe Presidential Suites bij Papagayo Beach Hotel & Resort Curaçao
Footvolley 2023 bij Papagayo Curaçao

Unieke kortingscode Papagayo

Ontdek de allure van het Caribische paradijs Curaçao, waar de profvoetballers de keuze voor maken om tot rust te komen tijdens hun welverdiende vakantie. Met deze exclusieve aanbieding opent Papagayo haar deuren voor jou om dezelfde luxe en comfort te ervaren. Geniet van een paar heerlijke dagen in de tropische luxe van het Papagayo Beach Hotel of Papagayo Beach Resort; net zoals je favoriete spelers doen.  Deze actie loopt van 6 februari tot en met 31 maart 2024. Kijk voor meer informatie en de beschikbaarheid bij Papagayo.