SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Zo krijg je tóch het vakantiegevoel thuis

Club Med biedt de beste high-end vakantie-ervaringen voor mensen met kinderen die wat meer privacy willen. Door de jaren heen zijn zij niet meer alleen actief op de vakantiemarkt, maar zijn zij ook toegetreden tot markt van sportscholen en horecagelegenheden. Nu niemand op vakantie kan, bieden zij nu een ‘Club Med vanuit huis’ ervaring.

Club Méditerranée, zoals het Franse bedrijf in z’n volledigheid heet, heeft over de hele wereld zeer exclusieve Club Med-vakantiedorpen. Nu deze allemaal stilliggen willen zij hun vakantiegangers toch een beetje tegemoet komen. En dat doen ze online.

Hun online platformen bieden een ruime keuze aan activiteiten om te ontspannen, te bewegen of nieuwe ideeën uit te proberen. Deze activiteiten zij geschikt voor jehele gezin, voor kinderen, voor volwassenen of lekker voor jezelf.  Wekelijks verschijnen er bijvoorbeeld nieuwe gerechten of detox smoothies die je kunt maken. Check daarom even hun Instagram of website om mee te doen.

Club Med Detoxen

Nu je lekker thuis zit kun je eens lekker je lichaam ontgiften van afvalstoffen en gifstoffen. Een heftige ervaring, maar je lichaam komt er als het goed is sterker uit dan ooit. Club Med showt bijvoorbeeld haar frisse detox-smoothie. Een heerlijke smoothie gemaakt van limoen, groene appel, komkommer en mint.

Zelf maken? Check het filmpje hieronder.

 

Heerlijk koken

Op het onlineplatform is ook te vinden hoe je lekkere gerechten maakt, zoals de Provencal Seafood Stew. Leer een heerlijk gerecht maken van keukenchef Marie. Zij werkt normaal gesproken op Club Med Opio in de Provence, Frankrijk. Nu alles stil ligt laat zij aan iedereen thuis haar specialiteit zien. En nu kun je hem nog eens zelf maken ook.

 

De allerlekkerste guacamole

Waan je lekker in Mexico en maak de lekkerste guacamole, afkomstig uit Cancun. Wat heb je nodig? Neem een rijpe avocado, tomaat, halve limoen, ui, peper, olie, zout en een Spaanse peper. Verzamel de avocadopulp en voeg het sap van een halve limoen toe. Vervolgens breng je dit op smaak met zout en peper en pureer met een vork. Hak de sjalot fijn en snijd de tomaat in blokjes om te combineren met de avocadopulp. Voeg de chilipeper en olie toe en pas zo nodig peper en zout aan. De guacamole is klaar, tortilla chips erbij en genieten maar!

Maak nu ook je eigen cocktail met behulp van de ‘Hennessy at home’ cocktailbox‘.