SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Clash of the Titans in de Life After Football Playlist

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Een paar weken geleden keerde de Life After Football Playlist terug voor jou! Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist. 

Het was gespreksonderwerp nummer één. De beef tussen de twee grootste artiesten van dit moment, Kanye West en Drake. Ze brachten twee dagen na elkaar hun album uit en de muziekliefhebber zat aan de socials gekluisterd om alles voorbij te zien komen. Onlangs was Drake te gast bij de radioshow Sound 42 en speelde hier de song Life At The Party af. Een song die Kanye op het laatste nippertje van zijn album Donda heeft geschrapt. In dit nummer lijkt Kanye onder andere Drake flink te dissen en zo duurt de fight als ‘pesterige schooljongetjes’ nog steeds voort. Wij konden niet kiezen dus hebben we ze beiden toegevoegd aan onze Life After Football Playlist.

Kanye West – DONDA   

De song ‘Donda’ vinden we terug op plaats nummer 15 van het gelijknamige hiphop- en gospelalbum. De fans hebben er enorm lang op moeten wachten, omdat de lancering telkens werd uitgesteld. De reacties op het album van de niet geheel onomstreden rapper zijn wisselend. De een vind het superieur aan zijn voorgaande album Ye en Jesus is King en de ander vind het album te lang en onsamenhangend. Wij hebben het nummer Donda toegevoegd aan onze Life After Football Playlist welke is voorzien van extra zang van Tony Williams , Donda West, Sunday Service Choir, MUSYCA Children’s Choir en Stalone. Een kort, maar krachtig nummer welke eindigt met prachtig gospelgezang.

Drake – Fair Trade (with Travis Scott)

Net als bij Kanye was het lang wachten op het nieuwe album. Met Certified Lover Boy bestormt ook Drake de hitlijsten en doet dit in samenwerkingen met verschillende wereldartiesten, en tevens vrienden van de Canadese rapper. Namen als Lil Wayne, Rick Ross, Jay-Z, Future , 21 Savage , Young Thug en Kid Cudi, maar voordat het album uitkwam waren fans vooral enthousiast toen ze zagen dat Drizzy zich zou herenigen met Travis Scott. Wij vinden deze samenwerking zo dope dat we de song Fair Trade met trots meenemen in onze Life After Football Playlist.

Wil je de lijst volgen? Klik hier en luister direct onze Spotify-playlist.

Deze afspeellijst luister je natuurlijk het beste met items van deze samenwerking?

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.