SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Check dit nieuwe pronkstuk van TAG Heuer

Horlogemerk TAG Heuer en de wereld van het racen zijn al decennialang twee handen op één buik. En dat leverde al een heleboel mooie en bijzondere horloges op. En nu is er weer een nieuw prachtstuk aan de toch al flinke collectie toegevoegd: de TAG Heuer Grand Prix de Monaco Historique Limited Edition.

Dit jaar zou de Grand Prix de Monaco Historique van 8-10 mei plaatsvinden, zo’n twee weken voor de Formule 1-race in het Vorstendom. Maar net zoals de F1-race werd ook het historische raceweekend door COVID-19 geannuleerd. Maar toch zijn er twee mooie nieuwtjes te melden. TAG Heuer is officieel partner van de Automobile Club de Monaco (ACM), de organisator van de Grand Prix de Monaco Historique. Om dit partnership luister bij te zetten presenteert het horlogehuis binnenkort een horloge als eerbetoon aan de iconische race.

Grand Prix Historique

Collector’s item

Het Grand Prix de Monaco Historique-weekend vindt elke twee jaar plaats en is een van de hoogtepunten van de racekalender voor klassieke auto’s. Op elk evenement nemen meer dan 200 Grand Prix-auto’s van 50 verschillende autofabrikanten deel. Aan de editie van 2018 deden coureurs uit meer dan 21 landen mee. Van de TAG Heuer Grand Prix de Monaco Historique Limited Edition zijn er maar 1000 gemaakt. Dus we kunnen spreken van een collector’s item. Elk exemplaar is gegraveerd met een eigen uniek nummer en de woorden ‘One of 1000’.

TAG Heuer Monaco

Gelimiteerd prachtstuk

De karakteristieke vierkante kast, zoals we gewend zijn bij de Monaco-modellen, meet 39 mm en is van roestvrij staal. In het horloge huist TAG Heuer’s Calibre Heuer 02-uurwerk. De armband is van luxe geperforeerd zwart leer en op de opengewerkte achterkant – van saffierglas – prijkt het Grand Prix de Monaco Historique-logo. Dankzij en door het glas is ook het uurwerk zichtbaar. Op de rode wijzerplaat, tussen de 1 en de 2 staat een klein zilveren autologo van de Grand Prix de Monaco Historique. Hieronder kun je zien hoe fraai het horloge is.

 

Vanaf 27 juli is dit prachtexemplaar te koop, maar je kunt via de TAG Heuer-site al wel een order plaatsen. Meer informatie: www.gassan.com en www.tagheuer.com

Life After Football issue 64 is out now! Scoor hier jouw exemplaar.