SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Check deze monsters van auto’s van onze (ex-)eredivisiespelers

Veel clubs hebben tegenwoordig een automerk als sponsor. Spelers van deze clubs mogen vaak auto’s kiezen van dit merk. Top als Mercedes-Benz of Audi je club sponsort, maar wat minder als dat Suzuki is. Naast deze clubauto hebben veel spelers een privéauto waarmee ze kunnen pronken. Hieronder vind je een overzicht van de snoepjes van (ex-)eredivisiespelers.

Veel spelers laten niet al te veel uit over de auto’s waar zij in rijden. Ze zijn bang om dan herkend te worden of hebben het gewoon liever niet. Er zijn echter ook spelers die maar al te graag pronken met welke auto zij rijden. We geven je een inkijkje in de auto’s waar voetballers in rijden. Een aantal spelers zal misschien in de tussentijd al een nieuw racemonster hebben gescoord.

Memphis Depay

Laten we beginnen met de grootste. De garage van Memphis is een garage om u tegen te zeggen. De spits van Olympique Lyon en het Nederlands Elftal staat bekend om zijn uitgesproken smaak en posts op Instagram. Zo showt hij ook geregeld zijn auto’s op Instagram en daaruit blijkt dat Memphis een verzamelaar is. De ex-aanvaller van PSV en Manchester United kocht een jaar geleden een Rolls-Royce Cullinan. Voor de Cullinan had hij ook al een Rolls-Royce Silver Wraith. Dit is nog niet alles, want verder pronkt er een Audi RS6, Mercedes AMG G63 en een Mercedes Maybach S650 in zijn autostalling. Wij zijn nu al benieuwd naar het volgende pareltje van Memphis.

https://www.instagram.com/p/B8Uqv87otts/

Virgil van Dijk

De aanvoerder van het ‘nieuwe’ Nederlands Elftal en de beste verdediger van de wereld blijkt een echte Mercedes liefhebber. Naar ons weten bezit hij drie modellen van de Duitse autofabrikant. Zo laat Liverpool Core weten dat hij beschikt hij over een Mercedes ML-klasse en een Mercedes-Benz G63 AMG SUV. Deze klasbakken staan in contrast met het grote Mercedes Viano busje die hij blijkbaar ook bezit. Wat zijn plannen zijn met het grote Mercedes-busje is voor ons een vraag.

Virgil van Dijk in zijn Mercedes G63

Hakim Ziyech

De Marokkaanse middenvelder van Ajax vertrekt in de zomer naar Chelsea. In Engeland is het niet heel praktisch om met een Nederlandse auto te rijden, dus zal hij zijn autoverzameling daar moeten aanvullen. Hakim deed het al niet verkeerd met zijn Mercedes-Benz AMG C63 S, maar sinds de zomer van 2019 rijdt hij in een Lamborghini Urus met V8-motor en all-wheel drive. In wat voor monster zal hij dagelijks naar de training op Cobham Training Centre rijden?

https://www.instagram.com/p/B4aG1g1nOB8/

Mohamed Ihattaren

Vorige week is het 18-jarige toptalent van PSV getrakteerd op een Audi, en wel de RS6. Inderdaad, de Audi die Memphis ook in zijn garage heeft staan. Mo is nu net twee maanden 18 en mag dus vanaf nu alleen achter het stuur. De actie om gelijk voor een Audi RS6 te kiezen, is wat gewaagd, maar ach, waarom niet. De auto kost de normale burger zo’n €189.999, maar Mo heeft dat natuurlijk niet neer hoeven leggen. Naar aanleiding van deze keuze zien we dat Mo een lekker expressieve smaak heeft. Wij zijn daarom benieuwd in wat voor parels hij nog gaat verschijnen gedurende zijn voetballoopbaan.

https://www.instagram.com/p/B-zsKb1BNmX/

En nog meer..

Van een aantal spelers is het niet helemaal bekend in wat voor auto ze rijden. Zo weten we wel dat Luuk de Jong en Klaas-Jan Huntelaar voorheen een Porsche Panamera hadden. Luuk bezat de GTS versie en Klaas-Jan reedin een GT uitvoering. Jasper Cillessen reed voor zijn overstap naar Valencia in een Audi Q7, of hij deze auto mee heeft genomen naar Valencia is de vraag. Jermaine Lens is ook een erkend autoliefhebber en hij heeft smaak. Eerst reed hij in een Range Rover Evoque, hierna is hij overgestapt naar een Rolls-Royce Ghost. Steven Bergwijn beschikte over een Mercedes-Benz AMG GT 63S voordat hij naar de Spurs vertrok. We sluiten af Met ‘Gigi’ Wijnaldum die niet een, maar twee Mercedes GLE’s in bezit heeft. Eentje in het wit en een in het zwart.

Check hier de auto’s die we in 2020 kunnen gaan verwachten.

Op de hoogte blijven van de nieuwste auto releases? Volg dan onze Facebook en Instagram.