SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Cappuccino liefhebbers opgelet

De ideale ochtend bestaat uit een heerlijk zonnetje in combinatie met een cappuccino voorzien van volle, fluweelachtige schuimlaag. Hier hoef je helemaal geen goed getrainde barista voor te zijn, want met de nieuwe versie van illycaffè’s elektrische melkopschuimer creëer je met slechts één druk op een knop een heerlijke schuimkraag.

illy melkopschuimer

Kwaliteit boven alles

De nieuwe, zwarte uitvoering is ontworpen door de veelvoudige prijswinnaar en wereldberoemde architect Piero Lissoni. De melkopschuimer van illy en Lissoni is dan ook veel meer dan alleen een melkopschuimer. Het geeft je hele koffiecorner een upgrade. Daarnaast is het ook nog eens vaatwasmachinebestendig door zijn roestvrijstalen kan.

Waar heb je zin in?

Deze versie heeft alle functies behouden die de illy melkopschuimer een hit hebben gemaakt onder de liefhebbers van cappuccino. Zo heb je met een lichte druk op de knop een perfecte schuinkraag. Eén van de belangrijkste kenmerken van de elektrische melkopschuimer is zijn veelzijdigheid. Met een enkele druk op de knop kan hij melk opwarmen, een uitstekende warme chocolademelk bereiden en vooral een perfecte schuimkraag creëren, zoals een professionele barista dat doet. Dit ook dankzij de automatische stopfunctie. Met zijn veelzijdigheid heb je binnen de kortste keren een perfecte kop cappuccino.

Nu verkrijgbaar op illy.com of via geselecteerde webshops en -winkels, voor een prijs van €89,-.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Wil je de nieuwste magazines lezen? Dan zijn ze te vinden op onze Webshop Life After Football.