SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Canadees wonderkind betreedt de Life After Football Playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een paar weken online. Vorige week voegden we Ronnie Flex en Lijpe toe aan onze lijst. Dit zorgde voor Nederlandse dominantie. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

Het einddoel is helder: een gedenkwaardige afspeellijst voor de LAF-community. De afspeellijst bevat na vandaag 32 tracks, bestaande uit nationaal en internationaal talent. Enorm divers, zodat iedereen van de playlist kan genieten! Ondanks dat de eindstreep in zicht komt, gaan we door met het uitbreiden van de lijst. Daarom blijven we jullie vragen om input, want jouw favoriete artiest of track mag natuurlijk niet ontbreken in de Life After Football Playlist! Jullie besloten dat er deze week een Canadees wonderkind toegevoegd moest worden aan de afspeellijst. De tracks Peaches van Justin Bieber en Als Je Wist van Frenna zijn vanaf vandaag onderdeel van onze Spotify-Playlist!

Justin Bieber – Peaches

Niemand minder dan het Canadese wonderkind Justin Bieber betreedt de Life After Football Playlist. Ondanks zijn volwassen leeftijd van 27 jaar, zullen velen de Canadese artiest associëren met zijn jeugdige hits van meer dan een decennia geleden. Maar een wonderkind zal hij altijd blijven, ondanks zijn nieuwe muziekstijl en imago. Afgelopen vrijdag bracht Bieber zijn nieuwe album uit genaamd Justice. Een gruwelijk album waar een hele harde en wellicht onverwachte featuring op staat. Het gaat hier om de samenwerking met Daniel Caesar en Giveon. Samen doken ze de studio in voor het nummer Peaches. Het muzikale talent van deze twee artiesten maakt deze track een ware hit. 

Justin Bieber in de Life After Football Playlist

Frenna – Als Je Wist

Frenna is geen onbekend gezicht in de Life After Football Playlist. Met tracks als MANSORY en Guestlist heeft hij een groot aandeel in de Nederlandse dominantie binnen de lijst. Afgelopen week lanceerde de Nederlandse rapper met Ghanese roots zijn nieuwe soloalbum onder de naam Highest. Bovenstaande tracks uit onze afspeellijst zijn onderdeel van dit album. In de onze rubriek EXTRA TIME +7 behandelden we het album al kort. Check het artikel hier! De track Als Je Wist is een van de prominente nummers van dit album. In samenwerking met collega-rapper Idaly kwam de track tot stand. Uit de lyrics kunnen we opmaken dat de rappers veel scheve gezichten krijgen door het behaalde succes. In dit nummer komen ze met een antwoord op dit jaloerse gedrag.

Frenna in de Life After Football Playlist

 

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.