SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Bruisend het nieuwe jaar in!

Het einde van jaar is weer in zicht en dat betekent twee dingen: kerstdiners en oudejaarsfeesten. Wij hebben voor beide gevallen de ultieme champagne voor jou! De Franse champagne Castelnau Brut is voor de echte liefhebbers van een smaaksensatie. Om mee te toosten of voor een chic kerstdiner het kan allemaal.

Cordier Wines presenteert nu de Castelnau champagne

Ultieme gevoel van smaak

Reims kennen we van de voetbalclub Stade Reims waar onze landgenoten Mitchell van Bergen en Azor Matusiwa tegenwoordig voetballen. Maar de Noord-Franse stad is nog bekender door haar champagne. Rond de tijd van de Eerste Wereldoorlog, ruim 100 jaar geleden, verenigden wijnboeren zich in het hart van de wijnstreek om samen champagne te maken. Het resultaat was wenselijk en zo ontstond champagnehuis Castelnau, vernoemd naar de heldhaftige generaal.

Nu, meer dan 100 jaar later, is er eigenlijk niet zo heel veel veranderd, maar er wordt wel meegegaan met de tijd. De boeren hebben nog evenveel respect voor de natuur en werken tegenwoordig zelfs volgend een duurzaam wijnbouwbeleid. Nog altijd doen zij hun werk met hartstocht, passie en liefde. En wij kunnen je zeggen: dat is te proeven!

Eigen wijze

Onder leiding van keldermeester en wijnmaakster Elisabeth Sarcelet maakt Castelnau verschillende stijlen champagne. Hoe laat het ook is, waar je ook bent: er is altijd tijd voor een overheerlijk glaasje frisse bubbel. Met het oog op kerst en de bijbehorende meergangendiners geven wij nu de ultieme tip. Drink als aperitief, of bij fingerfood als sushi, de Brut. Fris, zuur en het zet je smaakpapillen direct aan het werk. Wat de champagne Castelnau Brut doet verschillen van de meeste Brut champagnes? Normaal gesproken worde de Brut champagnes zo’n vijftien maanden in de kelder gerijpt, maar Elisabeth Sarcelet kiest ervoor om dat maar liefste dubbel zo lang te doen. Extra veel smaak dus!

Op de valreep nog een heerlijke flesjes bubbels scoren voor de feestdagen? Ga naar www.cordier-wines.nl en proost op het nieuwe jaar!

Ons gloednieuwe Fashion Player magazine is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #71 met jouw Fashion Player op de cover!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.