SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Brits raptalent betreedt de Life After Football Playlist

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Vorige week voegden we met Ryan Babel voetballend raptalent toe aan onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

De afgelopen weken werd de lijst grotendeels uitgebreid door muzikaal talent uit Nederland, waardoor onze nationale trots de afspeellijst van Life After Football domineert. Jullie gaven verleden week aan weer behoefte te hebben aan muzikaal talent over de grens. Daarom hebben wij besloten om Brits en Amerikaans raptalent toe te voegen aan de Life After Football Playlist. De tracks Versus van SL en Diamonds Dancing van Young Thug zijn nu te beluisteren via onze Spotify-playlist!

SL – Versus

Groot-Brittannië is een van de prominente landen als het gaat om hiphop. De rapmuziek wordt enorm gewaardeerd door de Britse jeugd. Een van de grote Britse raptalenten is Harlee Bashir Laguda Milne, beter bekend als SL. Ondanks zijn jonge leeftijd veroverd hij de hitlijsten in The UK en ver daarbuiten. Door zijn ongekende talent hebben wij besloten om het nummer Versus toe te voegen aan de Life After Football Playlist. Voor deze track is de uit Londen afkomstige SL de studio ingedoken met Birmingham’s talent M1llionz. Het resultaat is indrukwekkend!

SL in de Life After Football Playlist

Diamonds Dancing – Young Thug

Young Thug is een van de meest invloedrijke rappers van de afgelopen jaren. De rapper uit Atlanta richtte in 2010 het label Young Stoner Life (YSL) op om zijn unieke stijl door te geven aan de opkomende talenten. Afgelopen week bracht het platenlabel van Young Thug een nieuw album uit genaamd Slime Language 2. Het album bevat een aantal indrukwekkende namen waaronder Drake, Meek Mill en Travis Scott. De samenwerking met laatstgenoemde artiest is gruwelijk. Daarom hebben wij de track Diamond Dancing toegevoegd aan de Life After Football Playlist!

Young Thug in de Life After Football Playlist

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.