SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dit is de vriendin van Feyenoord aanwinst Róbert Boženík

De Slowaakse spits heeft voor 4,5 jaar getekend bij de club uit Rotterdam. Maar ook de vriendin van Boženík, Alex Vašaničová, heeft waarschijnlijk nu al de harten van voetbalminnend Nederland gestolen.

Keuzestress

De nieuwe (tweede) spits van Feyenoord is international van het Slowaaks elftal en komt over van MSK Zilina. Onder andere Hamburger SV en CSKA Moskou zaten ook achter de handtekening van Boženík aan, maar uiteindelijk koos hij toch voor Feyenoord.

Na goede gesprekken met de directeur van de Rotterdamse club, Frank Arnesen, was de spits overtuigd en tekende hij een verbintenis van 4,5 jaar.

Boženík brengt wat extra’s

De 20-jarige spits moet zijn kwaliteiten op het veld nog gaan bewijzen aan Advocaat en de technische staf van de huidige nummer 3 van de Eredivisie. Maar buiten het veld heeft Boženík al minimaal één uitzinnige prestatie neergezet, in de persoon van zijn vriendin.

Alex Vašaničová

Zoals op onderstaande foto te zien is, heeft de vriendin van Boženík Rotterdam en Feyenoord al helemaal in haar hart gesloten. Het is erg aannemelijk dat de Rotterdammers (en de rest van Nederland) dit andersom ook hebben gedaan.

Alex Vašaničová Instagram

Balenciaga, Louis Vuitton, een mooie Mercedes en ga zo maar door, afgaande op haar Instagram, houdt ze van mooie auto’s, dure spullen en maakt ze genoeg citytrips. What’s not to like?

Of Boženík veel gaat scoren moet nog blijken, maar hij staat in ieder geval al met 1-0 voor door mevrouw Vašaničová voor zichzelf te scoren. Verder laten we je vooral zelf oordelen, maar wij zijn in ieder geval fan!

https://www.instagram.com/alexvasanicova/

We zijn heel benieuwd naar de prestaties van de nieuwe nummer 19 van Feyenoord, maar willen ook al te graag zijn wederhelft beter leren kennen in de loop van de tijd.

 

Wil je meer nieuws over Feyenoord (en de nodige randzaken), of over voetbal? Laat het ons weten via Facebook of Instagram!