SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Bouwen op vertrouwen

The Green Contractors toveren elke tuin om tot een kunstwerk

Als jij een gloednieuwe tuin wilt ben je bij de mannen van The Green Contractors aan het goede adres! Met hun professionele aanpak en vakkundig advies zorgen ze ervoor dat jij de tuin van de dromen krijgt.

Een volledige tuin make-over, dat doe je waarschijnlijk niet zo vaak. Maar wanneer dan toch het moment daar is, moet het gelijk perfect zijn zodat je weer jaren vooruit kunt. Hoe doe je dat? Door expertise in huis te halen op het gebied van leveren van hoogwaardige beplanting, mooie bomen, planten en welk soort groen dan ook voor buitenruimte of terras.

Jouw tuin op de schop

Het belangrijkste kenmerk van The Green Contractors is dat zij samen met de klant op zoek gaan naar de ideale tuin. Dat houdt in dat zij niet tegenover haar klanten gaan zitten om hen de juiste tuin te verkopen, maar Wim Takkebos en Duuk Muilwijk gaan naast de klant zitten om samen de juiste leveranciers uit te kiezen. Vervolgens gaan zij met hun creativiteit en experts aan de slag om het ideaal plaatje te verwezenlijken. Of het nu om een villatuin van een aantal hectare gaat of om een dakterras in het stadshart. Een tuin, balkon of dakterras is nu eenmaal niet af zonder mooie beplanting.

Droomtuinen

De projecten van TGC beperken zich niet tot binnen onze landsgrenzen, maar ook ver daarbuiten. Hoog op een heuvel in de Zuid-Franse Languedoc staat een prachtig karakteristiek landhuis. De heren hebben deze villa voorzien van een prachtige Mediterrane tuin en dit was met toezien van een brandende zon een logistieke uitdaging. Oude karakteristieke olijven, cipressen, citroenen, lavendel en rozemarijn doen het prima in dit gebied. Het bleek een hele toer om deze volwassen beplanting en alle andere materialen bergop over smalle, bochtige weggetjes op de plaats van bestemming te krijgen. Het resultaat was bewonderingswaardig net als vele andere projecten, bekijk ze allemaal op thegreencontractors.nl.

Koop Life After Football ISSUE #70 nu hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.