SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Both Sides of Nicklas Bendtner

Van veel belovend talent naar een gekwelde speler. Het is allemaal te lezen in de boeiende biografie “Both Sides” van Nicklas Bendtner. En met succes. The Daily Mail zegt bijvoorbeeld “een buitengewone, gedetailleerde weergave van het leven van een jonge voetbalster”. Het oprechte en eerlijke verhaal van Bendtner is nu te lezen.

Nicklas Bendtner, is gekscherend beter bekend als ‘Lord Bendtner’, voor zowel zijn fans als zijn haters. Hij wordt geprezen om zijn voetbalskills bij topclubs, zoals Arsenal en Juventus. Maar tijdens zijn carrière zat het niet mee. Hij kwelde zichzelf door zijn eigen gedrag en zijn neiging tot zelfsabotage.

Boths Sides

Een echte fabel van het voetbalspelletje en deze harde wereld zoals die is. Bendtner vertelt met eerlijkheid over de donkere kant van de voetbalwereld en zijn eigen moeilijke val in het diepe. Ook praat hij over hoe het is om zó veel beloftes te krijgen dat je het contact met de werkelijkheid bijkans verliest.

“Both Sides” gaat ook over hoe Nicklas Bendtner opgroeit in een arbeidersbuurt en wat er gebeurt als je een overmoedige tiener miljoenen geeft om te besteden. Het gaat over een jonge voetballer die alles wil doen om de top te kunnen bereiken in de zwaarste competities ter wereld. Maar die dat zonder veel respect voor de hiërarchie doet.

Vriendschap, rivaliteit en de constante zoektocht naar een kick zijn ook onderwerpen die worden besproken. Het gaat om geld en daar té veel van hebben. En dit in een industrie die uit het oog is verloren wat er echt toe doet in het leven. Een moderne voetbalfabel, een verhaal met ups en downs, talent geweldig voetbal en een onvervuld potentieel.

De biografie van Nicklas Bendtner

Nicklas Bendtner

Bendtner is een Deense aanvaller. Hij debuteerde in 2006 voor het Deense nationale elftal en speelde in totaal 81 interlands. In het begin van zijn carriere gold Bendtner als groot talent. In 2004 werd hij ook Deens voetballer van het jaar onder de 17. Tijdens zijn clubcarrière speelde hij in verschillende topcompetities gespeeld, zoals de Serie A, de Premier League en de Bundesliga. Hij speelde in deze competities voor Juventus, Arsenal en Wolfsburg. Sinds dit jaar vertegenwoordigd Bendtner het veteranenteam van Tårnby FF.

Deens international Bendtner na zijn doelpunt

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.