SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

BOSS Parfums schittert op UEFA EURO 2020

Boss Bottled United

We hoeven dit jaar niet te treuren, nu de nationale- en internationale competities zijn afgelopen. Een van de mooiste voetbaltoernooien staat namelijk op het programma, de EK. Nederland is er weer bij en dat zorgt voor Oranjekoorts die nu al flink oploopt. Voor de voetballiefhebber in het algemeen is het niet alleen ‘Oranje Boven’, maar één hele maand puntje-van-je-stoel-werk. Alle Europese sterspelers zullen op het toernooi aanwezig zijn en BOSS Parfums speelt hier perfect op in. Met een gun metal zilveren flacon dat aanvoelt als een trofee is de eerste prijs in ieder geval al binnen!

BOSS trapt het spannende voetbalevenement af met een gloednieuwe parfum die iedere liefhebber van de populairste sport ter wereld wil hebben. In de BOSS BOTTLED United Eau de Parfum campagne staan vijf voetballers van formaat centraal die zowel binnen als buiten het veld staan voor integriteit, ambitie, passie en loyaliteit. Precies de eigenschappen die ook aansluiten bij BOSS. Wie zijn die BOSS Men of Today eigenlijk?

Raphaël Varane

Raphaël Varane is de eerste van de vijf sterren. De verdediger van Real Madrid is een zekerheidje in de 26-koppige EK-selectie van de Fransen. De verdediger miste geen minuut op het WK van 2018 en gidste zijn land zo naar de wereldbeker. Zijn ambitie en gedrevenheid, samen met zijn volwassenheid en integriteit, zorgen ervoor dat hij het allerbeste van The Man of Today laat zien.

Harry Kane

Harry Kane is aanvoerder van The Three Lions. Als aanvalsleider van Engeland hopen wij hem vaak te zien scoren. Zijn drift om te presteren, sterke karakter en natuurlijk leiderschap maakt hem The Man of Today. Kan hij het land bij de hand nemen en de lang gekoesterde droom van heel Engeland waarmaken? Er ligt een enorme druk op zijn schouders, maar HurriKane heeft al vaker aangetoond dat hij deze verantwoordelijkheid kan dragen.

Toni Kroos

Toni Kroos is ‘slechts’ 1 meter 83, maar is heer en meester op ieder middenveld. Met zijn visie, creativiteit en spelvaardigheid maakt hij iedere speler beter. Real Madrid en het Duitse nationale team zijn de gelukkigen die gebruik mogen maken van het voetbalgogme van de centrale middenvelder. De focus en drive van deze Man of Today leveren hem doelpunten op die niemand kan evenaren.

Sergi Roberto

Normaal gesproken een zekerheidje in la Selección. Dit seizoen verliep echter anders voor Sergi Roberto. Spierblessures en het coronavirus hielden hem in totaal maar liefst 37 wedstrijden aan de kant. Door de moordende concurrentie bij de Spanjaarden is er deze zomer geen plaats voor Sergi in de EK-selectie. Door de jaren heen is de multifunctionele speler veelvuldig geroemd om zijn snelheid, kracht en aanpassingsvermogen.

Radamel Falcao

Last, but not least is daar Radamel Falcao. Als Colombiaan zullen we deze Man of Today helaas niet tegenkomen op de EK, maar El Tigre is door zijn doelpunten op de Europese velden wel een levende legende geworden. Hij maakte al meer dan 250 doelpunten voor verschillende topclubs als FC Porto, Atlético Madrid en Manchester United en de teller blijft maar doorlopen. Deze absolute topschutter is getrouwd en vader van drie dochters. Met trots mag hij kijken naar zijn succesvolle prestaties op persoonlijk en professioneel gebied.

Sport is een universele taal en dat laten deze wereldsterren en tevens Men of Today duidelijk zien. De BOSS Bottled United Eau de Parfum is er voor de hedendaagse man die kracht en eenheid uitstraalt. Met geurnoten van bloedsinaasappel, munt en amber waan je jezelf op een voetbalveld in het centrum van de stad, waarbij de frisheid van het buitenleven wordt gecombineerd met de stedelijke warmte van houtachtige tonen.. De verkwikkende tonen van Buchu, een wilde plant, wordt geactiveerd door verse munt, terwijl warme houtachtige tonen rondheid, sensualiteit en kracht brengen.

iciparisxl.nl

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.