SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Borek Outlet: het mooiste design voor de beste prijs

Goed nieuws voor wie het binnenzitten beu is! Borek laat zich namelijk niet uit het veld slaan en opent heel stoer een brandnieuwe Borek outlet. En dat betekent 5.000 m² pure inspiratie! Nu we toch niet het huis uit mogen, kunnen we de tuin mooi gaan pimpen.

Deze nieuwe outlet van dit door esthetiek en comfort gedreven familiebedrijf zal niet openen in het vertrouwde Oisterwijk, maar in Utrecht Overvecht. Borek is een toonaangevende naam in de tuinmeubelwereld. Ze maken al meer dan 40 jaar high-end tuinmeubelen en zij werken dan ook met de beste designers en gespecialiseerde ambachten.

Collectie

De brandnieuwe Borek-outlet biedt vakmanschap, comfort en esthetiek voor een sterk gereduceerde prijs. En je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Parasols, stoelen, fauteuils, banken, loungesets, chaise longues, ligbedden, love seats, tafels, bijzettafels, bartafels, barkrukken, kussens, barbecues, accessoires – vanaf 9 april scoor je het allemaal in de Borek-outlet in Utrecht.  Allemaal ontworpen door toonaangevende designers als Bertram Beerbaum, Remy Meijers, Hugo de Ruiter, Marcel Wolterinck, Frans van Rens, Maarten Olden en Eric Kuster.

Materialen

De materialen die Borek gebruikt zijn altijd van hoge kwaliteit en trendy. Zo gebruiken zij voor hun meubelen onder andere fiber, rope, aluminium en teak. De tafels zijn met verschillende soorten roestvrijstalen bladen te krijgen. Daarnaast verkopen zij zowel zwevende parasols als parasols op een hout-, aluminium- of metalen stok.

Borek Outlet Openingstijden

Je kunt tuinmeubelen kopen of inspiratie op doen bij Borek outlet op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. In het paasweekend is de Borek outlet geopend op maandag in plaats van op zondag. Ga langs om de nieuwste trends te bekijken in de tuinmeubelenindustrie.

De Borek outlet vind je aan de Gageldijk 3 in Utrecht Overvecht op de locatie van het voormalige Tuincentrum Overvecht. Check hier alvast wat items uit de collectie.

Ook kun je uiteraard gewoon langsgaan bij de inspirerende showroom van het merk in Oisterwijk.

Lees het artikel over de samenwerking tussen Borek en YOI hier.