SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Bloedserieuze huidverbetering

Rood is de kleur van de liefde, maar ook de kleur van je gezicht na een stevige sportwedstrijd of intensieve work-out. Door spanning en sensatie wordt het bloed naar je wangen gepompt en ontstaan die rode konen. Doordat de doorbloeding in je huid op gang wordt gebracht, worden de huidcellen voorzien van zuurstof en geactiveerd. Er wordt leven in de brouwerij (lees: je huid) geblazen! Om niet altijd alleen door opwinding, inspanning of eventueel schaamte die rode blos te krijgen, is het stimuleren van de doorbloeding ook op een andere manier mogelijk: Cell Active!

hannah - bloedserieuze huidverbetering

Cell Active

Huidverbetering valt en staat, net als spieropbouw, met een goede doorbloeding, want alleen dan worden de cellen in je huid optimaal voorzien van zuurstof en voedingsstoffen én kunnen afvalstoffen worden afgevoerd. Door leef- of weersomstandigheden, het gebruik van verkeerde of weinig tot geen producten, hormonale schommelingen of ziekte kan de huiddoorbloeding flink te wensen over laten. Daarom is er Cell Active, een krachtige stimulerende crème. Hiermee verbetert de algehele huidconditie en bouwt de huid een maximale weerstand op.

Geef jouw huid een extra boost met regelmatige bindweefselmassages bij de huidcoach. Dit is een work-out voor je huid, want vanaf je 25e worden huidcellen lui. Stimuleer ze, houd ze “wakker” en blaas nieuw leven in jouw huid!

Boost voor je huid

Zuurstof is essentieel voor een gezonde, stralende huid. Een huid die te weinig zuurstof krijgt, wordt vaal, dof en krijgt een vermoeide uitstraling. De huid veroudert bovendien veel sneller. Als het stimuleren van de huid nog niet het gewenste zuurstofrijke resultaat biedt, kun je de huid een krachtige zuurstofboost geven met een speciale zuurstofrijke crème zoals Oxys Genes. Door middel van hightech ontwikkelingen met natuurlijke ingrediënten is dit mogelijk. Kom jij ook in actie? Laat je adviseren door een huidcoach voor behoud of het verkrijgen van een stralend frisse teint bij hannah.