SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Het bijzondere verhaal van een Spaans wijnmerk

Het zonnetje is steeds vaker weer te zien in Nederland. Dit betekent ook dat het de tijd van het jaar is om op het terras te zitten of thuis met vrienden een drankje te doen. Toch is het vaak zoeken wat nu het lekkerste drankje is. Wij hebben deze voor jou gevonden! Met het unieke wijnmerk Cruz del Castillo krijg je het gevoel alsof je in Spanje op het strand ligt. Maar dat is ook niet raar als je het verhaal achter het wijnmerk hoort!

De ideale wijn voor in de zomer!

Zoektocht naar rood goud

Veel mensen weten niet dat Rioja wijn niet is vernoemd naar haar kleur, maar naar de regio La Rioja. Een schilderachtig gebied waar de beroemde wijngaarden worden omringd door prachtige natuur. In een bijzondere zoektocht naar de allerbeste wijnen die Spanje te bieden heeft, kwam wijnmaker Bruno Kessler in de Rioja terecht. Van vader op zoon leerde hij hier de fijne kneepjes van het wijn maken. In La Rioja vinden we een kasteel aan de voet van de bergketen Sierra de Cantabria. De naam van het kasteel? Cruz del Castillo, waar Bruno zijn wijnmerk naar vernoemde.

In zijn zoektocht met diverse wijnboeren heeft Bruno buiten de Rioja ook wijnen uit de Rueda, Rias Biaxas, D.O Valencia en Penedes toegevoegd. Allemaal met een eigen authentieke uitstraling en smaakprofiel. Dit maakt van Cruz del Castillo een compleet, eigentijds en uniek wijnmerk, waarin het Spaanse terroir overduidelijk naar voren komt.

Het is in Nederland verkrijgbaar in zes verschillende series: Los Patos, El Aritza, Cruz del Castillo, Con Ella, Luna Verde en Vina Xalbador Cava. Hierin staat bij alle wijnen de kwaliteit en variatie centraal! Dus waar wacht je nog op? Verras je vrienden en drink een heerlijk glas wijn van Cruz del Castillo!

Een unieke wijn met een bijzonder verhaal