SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Betoverende feestdagen bij Anatara Grand Hotel Krasnapolsky

Onder de fonkelende lichtjes van Amsterdam komt de gezelligheid tot leven bij het Anatara Grand Hotel Krasnapolsky. Dit seizoen biedt het hotel niet alleen een exclusief aanbod aan, maar heeft het ook een scala aan betoverende ervaringen die de feestvreugde naar nieuwe hoogten tillen. Laat je verwonderen door de zorgvuldig samengestelde festiviteiten die de unieke charme van de stad weerspiegelen. Van sfeervolle kamers met uitzicht op historische bezienswaardigheden tot gastronomische ontdekkingsreizen en warme ontmoetingen bij knisperende haarden, elk detail draagt bij aan een onvergetelijke beleving. Het prachtige hotel verwelkomt je met open armen voor een betoverende reis vol warmte en ongekende belevenissen.

Anatara Grand Hotel Krasnapolsky.

Winterse verwennerij

Tijdens de wintermaanden nodigt het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky je uit voor een onvergetelijke reis vol culinaire verwennerij en magische momenten. De stad Amsterdam straalt tijdens de feestdagen en speciaal voor deze periode heeft het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky een passend aanbod. Het feestseizoen begint met een vleugje glamour in de Shiny Champagne Room, waar je kunt ontspannen en genieten van Dom Pérignon champagne, kaviaar en andere delicatessen. Of kies je voor een Afternoon Tea met uitzicht op de Dam en het Koninklijk Paleis?

Sensationeel genieten

Het hoogtepunt van dit seizoen is het sensationele Anantara Wintergarden Gala Diner. De Wintertuin in de Belle Époque- stijl is een betoverende locatie, waar je kan dineren onder de sterrenhemel die te zien is door het glazen dak. Het diner is een spectaculaire reis van culinaire klasse en een onvergetelijke smaaksensatie, waarbij elke gang zorgvuldig is voorbereid door het getalenteerde team van geniale chef’s. Geniet daarnaast bij elke gang van live achtergrondmuziek.

Sluit in luxe en stijl het oude jaar af en treed het nieuwe jaar in tijdens het Michelin-sterrendiner op oudejaarsavond. Het diner is een culinair avontuur met aansluitend het Oudejaarsfeest, knal 2024 in met onze DJ’s en daarbij behorende feestelijke drankjes. Nog opzoek naar een leuke cadeautip? Dan is de Festive Amsterdam Advent Calendar een absolute aanrader. Open 24 dagen lang, elke dag, een deurtje en ontdek een heerlijke bonbon speciaal gemaakt door het gepassioneerde banketteam.

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam
Anatara Grand Hotel Krasnapolsky.

Winterse charme

Ontsnap aan de winterse kou en omarm de warmte van de feestdagen bij Anatara Grand Hotel Krasnapolsky. Het is een unieke en hartverwarmende ervaring, ver verwijderd van de winterse frisheid. Laat je betoveren door de verfijnde charme van hun zorgvuldig samengestelde festiviteiten, waarbij elk moment doordrenkt is met een gevoel van vreugde en gezelligheid. Geniet van de sfeer en levendige festiviteiten, allemaal geaccentueerd door de historische pracht van de stad. Ontdek de charmes van dit seizoen en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens deze speciale tijd van het jaar.

Reserveer nu uw tafel bij het Anatara Grand Hotel Krasnapolsky voor een onvergetelijke herinnering tijdens de feestdagen.