SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Benzema maakt verrassende transfer

Karim Benzema heeft met zijn club Real Madrid een geweldig seizoen gekend. De Madrilenen wisten de Champions League, het Spaanse landkampioenschap én de Spaanse beker binnen te halen. De Fransman had hier een groot aandeel in met 44 goals en 15 assists in 46 wedstrijden in alle competities. Na zijn fantastische prestaties van afgelopen seizoen mocht Benzema de UEFA Men’s Player of the Year 2022 Award in ontvangst nemen. Dit deed de geweldenaar niet geheel toevallig in een pak van Fendi. De topspits is namelijk de nieuwe wereldwijde ambassadeur van het Italiaanse modehuis.

Karim Benzema nieuwe ambassadeur Fendi

Benzema x Fendi

In de tweede samenwerking tussen Fendi en Benzema showt de Fransman met Algerijnse roots de nieuwe Fendi Faster sneaker. Volgens het merk zelf is de Faster sneaker met zijn technische stoffen en high-end atletische accenten de ideale aanvulling op Benzema’s eigen unieke en onnavolgbare vaardigheden, stijl en sterke persoonlijkheid. Dit zou de spits de perfecte ambassadeur maken voor het nieuwe paar.

Benz is niet de eerste topvoetballer die een samenwerking aangaat met een groot modemerk. Zo zagen we eerder al Jack Grealish (Manchester City) bij Gucci en Heung-Min Son (Tottenham Hotspur) zich aan Burberry verbinden. En het zal vast ook niet de laatste voetballer zijn. De spelers zijn met hun status als wereldsterren en enorme bereik erg aantrekkelijk voor de luxe modehuizen.

Benzema showt nieuwe Fendi Faster sneaker
Benzema showt nieuwe Fendi Faster sneaker

Meer lezen over voetbal, fashion en lifestyle? Volg ons dan op onze Facebook en Instagram. Of koop ons nieuwste magazine ISSUE #74! in de Life After Football webshop.