SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Bentley Flying Spur beter dan ooit!

Bentley Flying Spur

Bentley is wereldwijd een van de meest gewilde automerken. Haar pronkstuk, de Flying Spur, is al jaren razend populair door de ongekende acceleratie en luxe uitstraling. Desondanks was de Britse autofabrikant zelf nog niet helemaal tevreden en daarom besloot Bentley haar paradepaardje naar een nog hoger niveau te tillen. Wij zijn onder de indruk en nemen de de nieuwste Bentley Flying Spur onder de loep!

Begin deze week bracht Bentley fantastisch nieuws naar buiten. De Britse autofabrikant heeft haar beste vierdeurs sedan namelijk nog beter gemaakt. Er gingen veel technologische ontwikkelingen aan vooraf, maar het resultaat mag er zeker wezen. De jongste Flying Spur heeft vernieuwde technologie, standaard nog meer comfort, nieuwe en eigentijdse fineersoorten voor het interieur en een nieuwe lakkleur, Cambrian Grey. Met deze tint breidt Bentley het standaard lakpalet uit tot 63 kleuren. Een indrukwekkend exterieur dus, maar het interieur is minstens zo prestigieus.

Innovatieve technologie en modern vakmanschap

De nieuwste generatie van de Flying Spur is van voor tot achter volgepakt met innovatieve technologie, om de rijervaring te verbeteren en zowel bestuurder als passagiers van alle gemakken te voorzien. De sedan voor het modeljaar 2022 biedt nog meer technologische voordelen voor de klant. Zaken als verkeersbordherkenning, Pedestrian Warning en een met voetbewegingen te openen kofferbak zijn vanaf het komende modeljaar standaard. Daarnaast doen de welkomstverlichting, automatisch dimmende spiegels en de luchtionisator daar nog eens een extra schepje bovenop voor het perfecte comfort.

Virtuele ontwerpprocessen

Samen met een ontwikkelingspartner ontwierp Bentley digitale mock-ups die hielpen bij het identificeren van geluid en trillingen voordat er daadwerkelijk een echte versie van de auto werd gebouwd. Op die manier kon de Britse autofabrikant ongewenste interieurgeluiden zoals rijwind en bandengeluid vooraf al elimineren. Door het gebruik van virtual prototyping kon Bentley het gewicht optimaliseren van veertig verschillende componenten van de Flying Spur. Dit zorgde ervoor dat de juiste geluidsisolerende materialen op de juiste plekken rond het voertuig werden ingezet, zodat jij samen met je vrienden in stilte kunt genieten tijdens het ritje naar de belangrijkste streekderby van jouw voetbalclub!

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.