SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

‘Be Your Own Man’ met Boss Bottled!

BOSS Bottled Be Your Own Man

BOSS Parfums introduceert een Eau de Parfum in de BOSS Bottled-geurfamilie en onthult een krachtige richting voor de ‘Man of Today’-campagne: ‘Be Your Own Man.’ Met de lancering van deze fragrance nodigt BOSS elke ‘Man of Today’ uit om te delen wat hem inspireert en hoe hij zijn doelen en dromen nastreeft.

In navolging van de BOSS Bottled EK-editie breidt het merk haar fragrance ‘Man of Today’-lijn uit met een heerlijke Eau de Parfum. De lancering van de geur gaat gepaard met de campagnenaam ‘Be Your Own Man’. In de voetbalwereld draait het om presteren, inspireren en dromen. Denk hierbij aan de volledige overgave van Cristiano Ronaldo. Hij presteert op het veld, inspireert zijn ploeggenoten en laat zijn dromen werkelijkheid worden. Precies deze waarden heeft BOSS Bottled toegevoegd aan haar campagne, want de ‘Man of Today’ staat in deze wereld vrij om de persoon te zijn die hij wil zijn. De kansen en uitdagingen op jouw reis en de keuzes die jij maakt, dragen namelijk bij aan de rijkdom van jouw persoonlijke verhaal!

Intense geur

Om de rijkdom van jouw persoonlijke verhaal kracht bij te zetten, heeft BOSS Bottled een paar specifieke keuzes gemaakt voor haar heerlijke Eau de Parfum. De geur is namelijk een verfijnde, houtachtig-kruidige compositie van meester-parfumeur Honorine Blanc. Daarnaast geeft de fragrance een intensiteit aan de warmte en levendigheid van de tijdloze BOSS Bottled-signatuur. Deze edele compositie biedt een krachtig evenwicht tussen energie en verfijning en is gecreëerd voor gedreven, ambitieuze mannen die klaar staan om elke uitdaging die op hun pad komt aan te gaan. Deze Eau de Parfum geeft jou het zelfvertrouwen dat je verdient. Of het nu gaat om een belangrijke meeting op je werk, jouw eerste date of de bekerfinale van jouw voetbalteam. Berg de ‘Man of Today’ dus goed op in je tas, zodat je vol zelfvertrouwen aan de aftrap van jouw afspraken verschijnt!

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.