SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Bar Rouge opent: hotspot Red Alert!

Een befaamd party-duo gaat een tent openen die ongetwijfeld een knaller gaat worden. Een rood interieur, DJ’s tijdens het eten en een eigen clubavond: dit moet je even zien.

Supperclub Amsterdam

Natúúrlijk ken je de Supperclub. Deze club heeft een unieke plek gekregen in de Amsterdamse uitgaanscene. Al meer dan 25 jaar is het trendsettend, sexy én cool tegelijkertijd. Waar de vlam van vele hotspots na een paar jaar uitbranden, gaat deze tent al langer mee dan de meeste mensen zich kunnen herinneren. Toegegeven, de eerste Supperclub zat op een andere plek, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

Nu komt er een nieuwe restaurant/bar/club in datzelfde gebouw, de oude Odeon-bioscoop. Aan de voorkant blijft de prijswinnende cocktailbar Flying Dutchmen gevestigd, maar daar achter komt nu de plek waar wij je graag even over bijpraten.

Het brein achter Bar Rouge

De mannen achter de zaak zijn Thijs Bouma en Desmond Ben-Smith. Eerstgenoemde ken je natuurlijk als verdediger van onder andere De Graafschap & Almere City FC en zijn onvergetelijke optredens in Love Island. Ook timmert hij flink aan de weg als model/influencer & event-organisator @Thysonb. Desmond is event-organisator en ondernemer.

De mannen weten hoe het is om samen te werken in de uitgaanscene. Samen organiseerden ze namelijk al een handvol feesten zoals Bills, Bills, Bills, eveneens in de Supperclub.

LEES OOK: IZAKAYA-OPRICHTER OPENT NIEUWE ZAAK!

Bar Rouge

De naam van hun gezamenlijke project wordt Bar Rouge, en dat geeft voor een groot deel al weg wat je van het interieur mag verwachten. Het team achter de inrichting combineert veel rood met zwart, wat in z’n geheel een sexy-cool, modern-chic en tikje arty interieur zal gaan vormen. In totaal is er plek voor zo’n 55 eters per shift, wat weggeeft dat dit zeker geen massale zaak gaat worden. Op een avond is er plek voor in totaal 110 eters, aangezien ze gaan werken in 2 shifts: van 6 tot half 9 en van half 9 tot 11. Dit is eten, drinken en dansen voor de lucky few.

Die intieme sfeer is geen toeval, zeggen de twee mannen achter dit concept desgevraagd.  Ze willen een sfeer neer zetten ‘waar de leuke mensen samenkomen, zich thuisvoelen en een avondje lekker kunnen eten en daarna door te partyen’. Dat laatste is dan ook meegenomen in het idee: wie bij Bar Rouge eet, heeft ook meteen z’n entreekaartje voor de clubavonden daar.

De keuken wordt voornamelijk Aziatisch, dus verwacht veel sushi, dim-sum, yakitori en oesters. Dat laatste gaat natuurlijk ook weer uitstekend samen met champagne, maar je kunt ook cocktails op het menu verwachten. De sexy vibe van Rouge wordt tijdens het diner natuurlijk geladen door de clubavond die daarna zal volgen. Al tijdens het diner (wat van 18 uur tot middernacht geserveerd wordt), speelt een DJ die de sfeer er al goed in zal brengen. Nadat iedereen uitgegeten is, gaan de tafeltjes aan de kant en wordt Bar Rouge omgebouwd tot club, waar tot 5 uur gedanst kan worden. En jazeker, dat is één uurtje langer dan de Supperclub!

Bar Rouge opening

Bar Rouge opent op 19 maart met een volledige feestweek. Dus maak ergens tussen 19 tot 23 maart een plekje vrij in je agenda en reserveer vast een tafeltje. Dit wil je zeker niet missen.

De locatie: in de Supperclub, Singel 460, Amsterdam.

Wil je graag meer lezen over lifestyle? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!

PAS GEOPEND: DIT IS DE SALT BAE VAN AMSTERDAM!