SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Bang & Olufsen X On lanceren complete running kit

Hardlopen is een van de meest groeiende individuele sporten in Nederland. Het is effectief, kosteloos en gemakkelijk te beoefenen. Er zijn eigenlijk twee dingen belangrijk bij hardlopen. Zorg voor goede schoenen en luister naar de perfecte beat om op te lopen. Voor Bang & Olufsen en On was het de insteek om deze twee te combineren. Het resultaat? Dé complete running kit.

Voor deze complete running kit moest de perfecte schoen worden samengesteld. En wie hebben er meer verstand van een goede hardloopschoen dan de topatleten zelf? Daarom werd hun hulp ingeschakeld en zorgden zij voor input waar een hardloopschoen aan moet voldoen om de snelste marathon ooit te rennen. 

Cloudboom

Dit resulteerde in de “Cloudboom”. Maar wat maakt dit nou de ultieme hardloopschoen? De Cloudboom beschikt over een dubbel CloudTec kussen dat voor een instant fit en long-distance comfort zorgt. CloudTec is een technologie die door On zelf is ontwikkeld. De schoen bestaat verder uit een enkele laag mesh waardoor hij zo licht mogelijk wordt gemaakt en ook maximaal ademt. 

Hardloop earbuds

Voor bij de Cloudboom levert Bang & Olufsen’s een limited edition van eerste true wireless sport earbuds: Beoplay E8 Sport On Edition. En deze zijn perfect voor tijdens het hardlopen door slimme details. Want hoe vervelend is het als je net in een lekker ritme loopt en je merkt dat je buds uit beginnen te vallen. Bang & Olufsen herkende dit probleem en speelde hier op in door een geribbeld grip detail toe te voegen. Hierdoor kun je ook makkelijk met een tikje op de earbuds overspringen naar het volgende nummer zonder dat hij uitvalt, zelfs met natte of bezwete vingers. De Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport On Edition zitten in een compacte, draadloze oplaadhoes. 

Bang & Olufsen earbuds zijn onderdeel van de running kit

Wanneer je de Cloudboom-schoen en de On-earbuds combineert, krijg je de ultieme running kit. Check de schoenen op  www.on-running.com en de earbuds op www.bang-olufsen.com/en.

 

Shirtsponsors zijn niet altijd een succes. Hier vind je de meest rare voorbeelden. 

Meer lezen over lifestyle, fashion en voetbal? Check dan onze Facebook en Instagram.