SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

FYI: Beovision Harmony

Welkom bij FYI. Dit is je go-to voor een paar van de beste tips die je niet zomaar ergens anders op het web vindt. HIer vind je de meest innovatieve, onder de radar en opkomende merken op de markt. Van skincare tot fashion, en van voetbal tot auto: dit is de informatie waar we je graag van op de hoogte brengen. 

Bang & Olufsen is een van de beste merken wanneer het aankomt op audiovisuele producten, en de laatste toevoeging aan de Beovision range is daar maar weer eens bewijs van. En het is een uniek item: de Beovision Harmony televisie vouwt in een sculptuur wanneer hij niet wordt gebruikt. Dus ook wanneer hij uit staat, heb je reden genoeg om ernaar te kijken en je te laten inspireren.

De Beovision Harmony 65 “heeft een iets kleiner scherm dan het origineel. De televisie komt echt wel met hetzelfde DSP-gebaseerde sound centre als de BeovisionHarmony 77”: twee gebolde eiken en aluminium vleugels die subtiel.

Wanneer je de Beovision Harmony aanzet, vouwen de twee vleugels uit als een vlinder, en rijst het apparaat naar perfecte kijkhoogte. Al met al is het werkelijk als geen enkele andere TV die we ooit gezien hebben, en de uitvinding van B&O is nog bijzonder zinvol ook.

Meer informatie over Bang & Oluufsen vind je op hun website.